Kuva tatuoinneista

Syöpä -tatuoinnin merkitys

Analysoidaan materiaalissa syövän tatuoinnin merkitys, tämän erittäin epätavallisen tatuointisuunnittelun merkitys ja historia. Niille, jotka ennen kuin otat yhteyttä tatuointisalongiin, haluat tarkastella mahdollisimman monia piirustusvaihtoehtoja, suosittelemme, että materiaalin lukemisen jälkeen tutustu luettelomme seuraaviin osioihin:

  • Kuva syövän tatuoinnista
  • Luonnokset syöpätatuoinnille

Syöpä -tatuoinnin merkitys - mielenkiintoista tietoa ja valokuvia onnistuneista tatuoinneista

Syöpä -tatuoinnin merkitys – mielenkiintoista tietoa ja valokuvia onnistuneista tatuoinneista

Syöpä -tatuoinnin merkitys, historia ja merkitys

Syöpä on melko epätavallinen ja kiistanalainen eläin. Lähinnä siksi, että sillä on “taaksepäin kävelemisen” ominaisuus, mutta tämä ei ole täysin totta. Syöpä liikkuu, kuten kaikki elävät, pää eteenpäin, mutta vaarahetkellä se taivuttaa häntäänsä jyrkästi taaksepäin, ikään kuin evä haravoi vettä itsensä alla, ja pomppii takaisin. Tämä suojalaite synnytti monia taikauskoja ja pelkoja esi -isiemme keskuudessa..

Tämän suojamekanismin ansiosta syöpä alkoi johtua yliluonnollisesta kyvystä palauttaa henkilö menneisyyteen, kaaokseen ja epäjärjestykseen, joka oli ennen maailman luomista, ja puhuu myös tämän tatuoinnin omistajan varovaisuudesta, hänen tietystä pelkuruudestaan ​​ja passiivisuudestaan ​​vaikeissa tilanteissa – tatuointisyövän erityinen merkitys. Syöpä -tatuointi symboloi kykyä ennakoida tulevaisuutta, poikkeamista perinteisestä uskosta ja joissakin tapauksissa jopa uskon menettämistä sen perinteisessä mielessä. Tietty maaginen merkitys sijoitetaan tatuointiin, jossa on eläinsyöpä, jos kuvaat sitä lisäominaisuuksilla, esimerkiksi kolmannella silmällä, noidan pallolla, kukilla.

Toinen mielenkiintoinen syövän fysiologinen piirre – kuoren muutos sen kasvaessa elämän aikana – tuli syy erilaiseen tulkintaan, ja syöpää alettiin pitää uudistumisen, uudestisyntymisen, parantumisen, kuolleista ylösnousemuksen symbolina. Tällainen tatuointi voi merkitä uutta henkisen kehityksen vaihetta, valaistumista, jonkinlaista valaistumista ja puhdistumista tarpeettomista ja virheellisistä harhakuvista, ja se voi myös olla kuin kuoleman pilkkaus. Uskotaan, että syövän kasvu tapahtuu kuun vaiheiden mukaisesti ja voi tarkoittaa synkronoitumista luonnon kanssa, tiettyä ihmisen ja luonnon fuusiaa, harmoniaa.

Esimerkkejä valokuvista:

kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 23kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 22valokuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 21kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 20kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 19kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 18kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 17kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 16kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 15kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 14kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 13kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 12kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 11kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 10kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 9kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 8kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 7valokuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 6valokuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 5valokuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 4kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 3valokuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 2kuva syöpätatuoinnista artikkeliin tatuoinnin merkityksestä syöpäkuvalla - tatufoto.ru - 1

Kuten tiedät, ravut elävät vain erittäin puhtaassa vedessä ja katoavat, kun vesi saastuu ja muuttuu juomakelvottomaksi. Ihmiset käyttivät laajasti tätä ravun kykyä erottaa puhdas vesi saastuneesta vedestä, ja ravut saivat kunniapaikan merien ja jokien tunnuksissa. Joten syöpä tatuointi voi tarkoittaa ajatuksen ja aikomusten puhtautta, rauhallisuutta ja rauhaa, kykyä erottaa huono ja hyvä, tunnistaa rakkaansa tunteet ja reagoida niihin ajoissa. Syöpä -tatuointi symboloi herkkää ja vastaanottavaista ihmistä, joka reagoi lakmuspään tapaan nopeasti ja helposti lähellä olevan henkilön sisäiseen tilaan. Tällaisen tatuoinnin tekevät ihmiset, joilla on kehittynyt intuitio, kykeneviä hengellisiin harjoituksiin, ja ne, jotka haluavat vain korostaa omaperäisyyttä ja lempeää, hienovaraista, herkkää luonnetta..

Video:

Ravut ovat luonteeltaan saalistajia, he voivat odottaa saalistaan ​​pitkään ja liikkumatta, ja kynsien vahvuus on sellainen, että ne voivat helposti purra kalaan, keppiin tai luuhun. Tatuointi syöpään voi tarkoittaa kykyä odottaa edullista hetkeä, sitkeyttä ja omistautumista julmuuden partaalla tavoitteidesi saavuttamisessa, eräänlaista hitautta, mutta toisin kuin se – jatkuva hyökkäysvalmius, sitkeys ja haluttomuus epäonnistumisia, kykyä ratkaista syntyneet vaikeudet nopeasti, ikään kuin syömällä niitä voimakas syöpäkynsi. Myös syöpätatuoinnin omistaja voi varmasti ylpeillä terävällä kielellä ja pikanttisilla vitseillä virheen partaalla..

Valmistaja: Panteleeva Irina