Kuva tatuoinneista

Tatuoinnin “Khokhloma” merkitys

Tässä analysoimme tatuoinnin “khokhloma” merkitys, puhutaanko tatuointimalleista, niiden merkityksestä ja historiasta. Osana luetteloamme lisäyksenä ehdotamme tulevan tatuointisi perustan tarkastelua:

  • Kuva tatuoinnista “khokhloma”
  • Luonnoksia Khokhloma -tatuoinnista

Tatuoinnin

Tatuoinnin “khokhloma” merkitys – kuvat onnistuneista tatuoinneista – piirustukset

Mielenkiintoista tatuoinnin “Khokhloma” merkityksestä

Khokhloma -maalaus on taide, joka ilmestyi 1600 -luvulla Nižni Novgorodissa. Siinä on kolme pääväriä: musta, punainen, kulta..

  • Musta väri on maan symboli, joka antaa ihmisille sadon ja hedelmällisyyden.
  • Punainen – lämmön ja tulen symboli, sillä on talismanin ominaisuudet.
  • Kulta on rikkauden symboli. Näiden värien lisäksi Khokhloma -maalauksessa voidaan käyttää muita värejä, esimerkiksi vihreää.

Khokhloma -maalauksessa ei huomioida pelkästään värejä, vaan itse kuvan elementteillä on syvä merkitys. Esimerkiksi kultaiset kukat tarkoittavat valaistumista, tietoa ja valaistusta; pihlajakimput ovat naisen kauneuden ja nuoruuden personifikaatio; tulilintu symboloi elämää, pitkäikäisyyttä, toistoa ja kuolemattomuutta.

Kirkkauden ja alun perin venäläisten periaatteiden vuoksi tämän tyyppistä maalausta alettiin käyttää paitsi astioiden maalaamiseen myös korin koristeluun..

Kuvaesimerkkejä:

TATTOO KHOKHLOM №133 - mielenkiintoinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi Khokhloman tatuoinniksi muuttamiseen ja käyttöön jalassaKHOKHLOM TATTOO # 872 on mielenkiintoinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi tarkistamiseen ja soveltamiseen Khokhloma -tatuointina takanaTATTOO OF KHOKHLOM №692 - ainutlaatuinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää hyvin Khokhloman tatuoinniksi muuttamiseen ja käyttöönKhokhloma TATTOO №683 - kelvollinen versio kuvasta, jota voidaan käyttää hyvin Khokhloma -tatuoinniksi muuttamiseen ja levittämiseenKhokhloma TATTOO No. 50 - mielenkiintoinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää hyvin Khokhloma -tatuoinniksi muuttamiseen ja soveltamiseenKhokhloma TATTOO # 880 on viileä versio kuviosta, jota voidaan helposti käyttää tarkistamiseen ja soveltamiseen Khokhloma -tatuoinninaKHOKHLOM TATTOO №755 - ainutlaatuinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi muunnettaessa ja levitettäessä Khokhloma -tatuoinniksi alaselässäKhokhloma TATTOO №949 - ainutlaatuinen versio kuviosta, jota voidaan käyttää menestyksekkäästi jalostamiseen ja levittämiseen Khokhloma -tatuointina jalallaKHOKHLOM TATTOO nro 154 - ainutlaatuinen versio kuvasta, jota voidaan helposti käyttää Khokhloma -tatuoinnin kaltaisen kuvion muuntamiseen ja levittämiseenKhokhloma TATTOO No. 71 on mielenkiintoinen versio kuviosta, jota voidaan helposti käyttää jalostamiseen ja levittämiseen Khokhloma -tatuointina jalallaKhokhloma TATTOO №187 - ainutlaatuinen versio kuviosta, jota voidaan helposti muuttaa ja käyttää tatuointina Khokhloma -mallina

Tatuoinnin merkitys

Khokhloma -tatuoinnin merkitys vastaa Khokhloma -maalauksessa käytettyjen värien ja kuvioiden ominaisuuksia. Musta väri tatuoinnissa tarkoittaa äärettömyyttä, ikuisuutta ja punainen on vallanhalu. Jos kultaa on paljon, tämä symboloi vaurautta ja huoletonta elämää, koska tatuoinnin omistaja näkee paljon valoa; vihreä on ihmisen yksinkertaisuus ja halu olla yhtä luonnon ja ympäröivien ihmisten kanssa.

Tarina ei ole rajoitettu, joten voit käyttää erilaisia ​​piirustuksia, kuten kukkia, lintuja, marjoja, eläimiä, lehtiä ja kaikenlaisia ​​muita mieleen tulevia kuvia. Ne välittävät täsmälleen saman merkityksen kuin käytettäessä Khokhloman maalauksessa. Jotkut niistä on jo mainittu edellä, lopun merkityksen selvittämiseksi riittää vain kääntyminen Khokhloman historiaan..

Tärkein ehto tatuoinnin levittämiselle on käytettyjen maalien kirkkaus ja rikkaus. Jos piirustus osoittautuu vaaleaksi, se pilaa tatuoinnin, tekee siitä ruman, koska Khokhloma on kuuluisa väririkkaudestaan, ja ilman sitä se on vain kuvio, jolla ei ole mitään tekemistä Khokhloman maalaus.

Tatuoinnin koko

Kun lopetat valintasi Khokhloma -tatuoinnissa, sinun on kiinnitettävä huomiota kokoon, koska suunnitellun kuvion tarkemman merkityksen välittämiseksi ja piirustuksen todella olevan Khokhloma -maalaus, sen on oltava laaja. Sen pienentäminen on epäkäytännöllistä, koska koko merkitys ja alkuperäinen idea menetetään. Tämä muuttuu säännölliseksi kuvioksi, joka koostuu kirkkaista väreistä ja kuviosta..

Käyttöpaikka

Käyttöpaikka tulisi valita tatuoinnin koon perusteella, ja koska Khokhloma-maalaus on kolmiulotteinen piirustus, paikan tulisi olla sellainen, että mestarilla on mahdollisuus “kääntyä”, esimerkiksi olkapää, käsivarsi , lonkka, selkä, jalat.

Katso video:

Tatuointia on erittäin vaikea suorittaa, joten tämäntyyppinen maalaus vaatii tiettyjä taitoja piirustusta suoritettaessa, ja sinun on harkittava huolellisesti mestarin valintaa. On suositeltavaa, että hän on Khokhloma -tatuoinnin soveltamisen ammattilainen, koska kokemuksen ja tietämyksen puute maalaustyypistä voi vaikuttaa haitallisesti valitun kuvion kirkkauteen ja kylläisyyteen..

Valmistaja: natashamodina (Modina Natalia Alexandrovna)