Kuva tatuoinneista

Tuulen ruusun tatuoinnin merkitys

Tuuliruusu on kaavio, joka kuvaa tuulen tilaa tietyllä alueella pitkän aikavälin havaintojen mukaan. Tuuliruusu näyttää monikulmiolta, jonka säteet osoittavat tuulen suunnan., tuuli ruusu tatuointi merkitys, kuvailtu alla.

Tuuliruusutatuointi ja sen merkitys

Tämä tatuointi on erittäin suosittu rikollisessa maailmassa, mutta se ei ole vankien pakollinen ominaisuus vallitsevan stereotypian vastaisesti. Tämä mielipide johtuu siitä, että monet arvioivat tätä kuvaa pinnallisesti eivätkä ehkä ole tietoisia sen todellisesta merkityksestä..

Tuulenruusun muotoinen tatuointi oli alun perin merimiesten symboli, koska tähdet ovat aina olleet heille vertailukohtana meressä ja reilu kumppani oli reilu tuuli. Tuuliruusua kuvattiin kahdeksankärkisenä tähtenä, mikä tarkoittaa, että pääpisteet, jotka muistuttivat merimiehiä tavoitteestaan, herättivät muistoja kodista.

Mitä tarkoittaa tuulen ruusun tatuointi

Mielenkiintoista tietoa tuulen ruusun tatuoinnin merkityksestä.

Ennen kompassin keksimistä vaikeissa merimatkoissa ei ollut sellaisia ​​navigointilaitteita, joten tähdet olivat matkalla olevien luotettavia auttajia. He olivat jonkin verran taikauskoisia ihmisiä, joten he tatuoivat tuuliruusun toivoen, että se suojelee heitä ja auttaa heitä selviytymään vaikeissa koettelemuksissa saavuttaakseen vaalitun tavoitteensa.

Ajan myötä tällaisesta tatuoinnista on tullut eräänlainen merkki korkeasta ja kunnioitettavasta palkinnosta, rohkaiseva merkki, merkki rohkeudesta, sitkeydestä ja poikkeuksellisesta rohkeudesta. Lisäksi tavallisten merimiesten lisäksi tuuliruusutatuointi oli erittäin suosittu merirosvojen keskuudessa..

Merirosvoista puheen ollen. Tuuliruusutatuoinnin nykyisellä merkityksellä on samanlainen merkitys rikollisessa maailmassa, koska liiallinen aggressio ja pelottomuus olivat ominaisia ​​merirosvoille. Tuuliruusutatuointi vankilamaailmassa on merkki erillisestä “korkeammasta” kastista, ja usein löydetyt tuuliruusutatuoinnit polvilla symboloivat nöyryyttä..

Kuitenkin tämän tatuoinnin voivat tehdä ihmiset, joilla on täysin erilaiset kiinnostuksen kohteet ja maailmankatsomukset, koska se piilottaa itsessään monia merkityksiä, joista jokainen löytää jotain itselleen. Tatuointi oli laajalle levinnyt teini -ikäisten keskuudessa, jotka käyttivät sitä pääsääntöisesti holtittomasti huomion herättämiseksi, jättämättä huomiotta tämän kuvan suurta merkitystä ja rikas historiaa..

Tuuliruusu -tatuointi sopii paitsi merimiehille, myös tavallisille matkailijoille, toimien ohjaavana tähtenä ja talismanina, joka luonnehtii vaelluksen janoa..

Voit katsoa:

SKETCHES TATTOO WIND ROSElle

KUVA TATTOO TUULIRUUSUT