Kuva tatuoinneista

Tyynenmeren tatuoinnin merkitys

Täältä löydät kaiken mielenkiintoisimman Tyynenmeren tatuoinnin merkitys (rauhan merkki – ei sotaa), katso valokuvaesimerkkejä valmiista tatuointisuunnitelmista, opi mielenkiintoisia faktoja ominaisuuksista, vaihtoehdoista, merkityksestä, historiasta ja tulkinnasta. Lisää esimerkkejä täältä:

  • Kuva Tyynenmeren tatuoinnista (rauhan merkki – ei sotaa)
  • Luonnokset Tyynenmeren tatuoinnista (rauhan merkki – ei sotaa)

Tatuointi Tyynenmeren alueella - rauhan merkki - Valokuvan esimerkkejä tatuoinnin piirtämisestä - ei sotaa

Tatuointi Tyynenmeren alueella – rauhan merkki – Valokuvan esimerkkejä tatuoinnin piirtämisestä – ei sotaa

Kaikki kuvan ominaisuuksista ja Tyynenmeren tatuoinnin merkityksestä (rauhan merkki – ei sotaa)

Nykyään Tyynenmeren tatuointi on melkein maailman suosituin tatuointi. Tatuointipaikoista ympäri maailmaa löytyy monia luonnoksia tästä yksinkertaisesta merkistä, mutta Venäjällä tämä tatuointi ei jostain syystä ole kovin suosittu. Todennäköisesti asia on venäläisen mentaliteetin ja tämän symbolin merkityksen ristiriidassa.

Tyynenmeren merkitys.

Brändi keksi ja maalasi brittiläinen taiteilija J. Holton vuonna 1958, symboleksi ydinaseriisunnan liikkeelle, ja siitä tuli myöhemmin kansainvälinen sodanvastainen tunnus. Vielä myöhemmin hän alkoi symboloida tuolloin syntyvää hippi -liikettä, joka vastusti kaikkea väkivaltaa ja halusi kaikkien ihmisten elävän rauhassa ja halveksivan sodan. Tyynellämerellä on ihmisen ulkonäkö, jonka kädet ovat ojennettuna epätoivon puolelle, tai käännetyn kyyhkynen jalka, myös yksi mahdollisista merkityksistä on useiden teiden yhdistäminen yhdeksi, mikä viittaa ihmisten ykseyteen. Kummallista on, että symbolia ei ole suojattu tekijänoikeuksilla, joten kaikki organisaatiot voivat käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa..

kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №001 - Tatuointipasifismi - kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №004 - Tatuointipasifismi - kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №006 - Tatuointipasifismi -

Ideoita tatuoinnille.

Tyynenmeren tatuointi voi näyttää tavalliselta merkiltä tai kirkkaalta, moniväriseltä tai jopa yhdistettynä muihin kuvioihin. Kyltin osat eivät välttämättä ole lainkaan viivoja. Se voidaan kerätä kyyhkysparvesta (joka näyttää hyvin symboliselta), oliivinoksilta, joilla on ihmisen ulkonäkö tai kyyhkynen jalka, eikä vain viivoja, jotka koostuvat kukista. Se voidaan yhdistää yin-yang-symboliin, kyyhkysen tai pääskynen kuvaan, kirkkaaseen hymiöön, olla täynnä eri sävyisiä kukkia tai olla sydämen muotoinen tavallisen ympyrän sijasta. Se voi näyttää auringolta säteillä tai yleensä, mutta kietoutuneena samoihin kukkiin tai puun oksiin, olla tyhjä, mutta sitten väri antaa sille sävyn ihollesi, sillä on siivet tai jotain vastaavaa. Voi olla 3D -näkymä, niin tatuoinnille on vielä enemmän vaihtoehtoja.

Kuvaesimerkkejä Tyynenmeren tatuoinnin piirtämisestä:

Tärkeimmät käyttökohteet:

  • Ranne.

Pieni tatuointi sopii ranteeseen, useimmiten se on vain symboli itse, ilman lisäyksiä, mutta jos ne ovat, ne ovat täysin merkityksettömiä ja liittyvät pääasiassa merkin muotoon.

  • Kyynärvarsi.

Täällä voit valita suuremman tatuoinnin ja yhdistää sen muihin kuviin. Esimerkiksi lintujen tai kukkien kanssa. Voit myös sijoittaa merkin “Rauha” tai “Rakasta, ei sotaa” -merkin alle, joka viittaa hipiliikkeeseen.

  • Olkapää.

Täällä on myös monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, voit kokeilla kokoja, ulkonäköä, yhdistelmiä, merkintöjä jne..

  • Rinta.

kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №016 - Tatuointipasifismi - kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №017 - Tatuointipasifismi - kuva tatuointipasifismista - rauhan merkki 14.11.2018 №027 - Tatuointipasifismi -

Tyynenmeren tatuoinnille on vielä enemmän tilaa, enemmän mahdollisia yhdistelmiä muiden kuvien, merkintöjen ja kuva -asetusten kanssa. Salongista löydät monia luonnoksia jokaiseen makuun ja väriin..

  • Takaisin.

Sama kuin rinnan kanssa. Tatuointi voi olla koko selän päällä tai se voi olla lapaluulla, se voidaan siirtää sivulle tai alaselkään.

  • Kaula.

Kuva on pieni. Normaali tai kirkas, mustavalkoinen tai väri, yhdistetty tai yksittäinen.

  • Jalat.

Kaviaari, reisi. Tällaiselle tatuoinnille on myös monia vaihtoehtoja..

Tyynenmeren tatuointi on ihana koriste kehollesi, koska se voi yhdistää monia erilaisia ​​kuvioita ja värejä. Ja itse mustavalkoinen symboli, vaikkakin pieni, näyttää sopivalta ja kauniilta. Ja jos otamme huomioon tähän tatuointiin panostetun merkityksen, voimme turvallisesti liittää sen useisiin hyödyllisiin tatuointeihin, jotka ilmaisevat käyttäjän selkeän aseman. Jos vastustat väkivaltaa, vihollisuuksia tai olet vain hippi -kulttuurin innoittama, pidä itseäsi sellaisena, niin Tyynenmeren tatuointi on ehdottomasti sinua varten..

Katso video:

Valmistaja: vito_vinci (Vladimir Alekseevich)