Kuva tatuoinneista

Valaiden tatuoinnin merkitys

Harkitse valaan tatuoinnin merkitys ja mikä on muokannut tämän tatuoinnin ymmärrystä tänään. Puhutaan piirustuksen historiasta ja sen mahdollisesta ymmärtämisestä. Ihmisille, jotka ovat jo päättäneet ottaa tatuoinnin valaalla, olemme keränneet materiaaleja, jotka auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen luonnoksen ja tulemaan tatuointisalongille omalla luonnoksellasi:

  • Valokuvia valmiista tatuoinneista, joissa on valas
  • Luonnoksia valaiden tatuoinnille

Valaiden tatuointivalokuvan merkitys

Valaiden tatuointivalokuvan merkitys

Mitä valaan tatuointi tarkoittaa?

Nykyään sitä ei niin usein näy kehossa, niin suuri ja salaperäinen nisäkäs kuin valas. Uskotaan, että tämä kuva on yleisin vain niissä piireissä, jotka liittyvät valaiden suojelujärjestöön. Valas on kuitenkin muinaisista ajoista lähtien ollut hyvin ristiriitainen symboli eri puolilla maailmaa ja samalla yhtä merkittävä ja voimakas. Ymmärtäessään sen merkitykset jokainen voi löytää ja tuntea hiukkasen itsestään, olemuksestaan ​​ja maailmankuvastaan. Katsotaanpa, miten ja miten mielipiteemme valaista eroavat esi -isistämme. Nykyaikaiselle ihmiselle on selvää, että valas on eläin, yleensä vaaraton, majesteettisesti kaunis ja rauhallinen. Sen kiireetön olemassaolo loputtomien merialueiden syvyyksissä on lumoava ja selittämätön, tähän asti tiedemiehet hyppäävät vedestä ja kääntävät sukellusta, kaappaavat ja ilahduttavat. Mikä on vain valaan hännän isku veden pinnalle!

Valaiden tatuoinnin merkitys - esimerkki kuvassa Valaiden tatuoinnin merkitys 123123123

Vanhasta kreikasta käännettynä sana “valas” tarkoittaa vain “merihirviötä”, joka sai nimensä syvänmeren jumalattaren Keto kunniaksi. On täysin selvää, että valaat valtavan koonsa vuoksi herättivät pelkoa, kauhua ja samalla kunnioitusta ja palvontaa esi -isiemme sydämissä. Jotkut kansat näkivät heissä jumalien sanansaattajat palauttaen oikeudenmukaisuuden. Toiset, kristinuskon kannattajat, ovat alamaailman personointi tai kuolema ja sitä seurannut uudestisyntyminen. Merimiehet näkivät heissä vaaran, uskoivat valaiden edustavan merien arvaamattomuutta ja pystyivät upottamaan aluksensa. Muistakaamme myös kolme valaa, jotka pitävät koko maailmaa selällään, jotka ovat maailmankaikkeuden perustuksen perusta ja jalka, jotain merkittävää ja maailmanlaajuista.

Mitä valaan tatuointi tarkoittaa??

Sanalla sanoen, valasta kuvaava tatuointi, kuten valas itse, on melko monipuolinen ja symboloi eri kansoilla ja aikakausilla hyvin erilaisia ​​merkityksiä, vaikka ne ovat kaikki syviä ja perustavanlaatuisia. Tämä on äärettömyys, voima, voima, suuruus. Ja rajaton hiljaisuus, ikuisuus, syvyys, meren elementtien henki. Pyrkimys asettaa globaaleja tavoitteita ja ratkaista maailmanlaajuisia ongelmia, herkkyys, harmonia, taipumus luottaa intuitioon “tietoisuuden syvyyden” äänenä. Samoin valas tunnistaa uudestisyntymisen, kuten raamatullinen tarina kertoo Joonasta, jonka valas ensin nielaisi, ja kolmen päivän ja kolmen yön jälkeen hän ilmestyi kohdusta ylösnoussut. Samoin kuun “puolikuu” nuoren kuukauden muodossa syttyy taivaalle kolmen päivän “pimeän kuun” jälkeen.

mitä valaiden tatuoinnit tarkoittavatmitä valaiden tatuoinnit tarkoittavatValaiden tatuointivalokuvan merkitysValaiden tatuointivalokuvan merkitysValaiden tatuoinnin merkitys 123123123Valaiden tatuoinnin merkitys 123123123Valas tatuoinnin merkitys 32Valas tatuoinnin merkitys 32Valaiden tatuoinnin merkitys - esimerkki kuvassaValaiden tatuoinnin merkitys – esimerkki kuvassavariantti tatuoinnista, jossa on valas kuvassavariantti tatuoinnista, jossa on valas kuvassaValaiden tatuointi sivullaValaiden tatuointi sivulla

Valaskuvalla on monia valtavia merkityksiä, ja se toimii usein valtamerien hallitsijana tai valtameren laajuuden symbolina.

Voit katsoa:

Luonnoksia tatuoinnista valaan kanssa

KUVA TATTOO KIT