Kuva tatuoinneista

Victoria Beckhamin tatuoinnit

Kutsumme sinut selvittämään kaiken Victoria Beckhamin tatuoinnit, Tutustu piirustusten vaihtoehtoihin, selvitä niiden merkitys, historia ja merkitys, lue mielenkiintoisia faktoja julkkisten tatuoinneista.

Victoria Beckhamin tatuoinnit - vaihtoehdot piirustuksiin kuvassa

Victoria Beckhamin tatuoinnit – vaihtoehdot piirustuksiin valokuvassa

Mielenkiintoisia faktoja Victoria Beckhamin tatuoinneista – kuva

Victoria Beckham (synt. Adams) aloitti show -liiketoimintauransa erittäin suositun Spice Girlsin jäsenenä. Hän erottui muista tytöistä tyylikkäillä asuilla, joista hän sai faneilta lempinimen “Posh” (“Upea”).

Vuonna 1997 Victoria, joka on jo tähti, alkaa tavata Manchester United -jalkapalloseuran pelaajan David Beckhamin, vuonna 1999 hänestä tulee rouva Beckham..

Ryhmän hajoamisen jälkeen Posh päättää jatkaa soolouraansa, mutta hänen yrityksensä eivät ole kovin onnistuneita. Victoria päättää muuttaa pitkäaikaisen intohimonsa muotiin ja tyyliin liiketoiminnaksi, hänestä tulee malli kuuluisien suunnittelijoiden näyttelyissä ja hänet kuvataan muotitalojen mainostamiseen. Hän yrittää myös itseään suunnittelijana – hän kehittää farkkumalliston Rock & Republic -brändille, joka on uskomattoman onnistunut. Myöhemmin Victoria alkaa kehittää omaa vaatemerkkiä ja asusteita, ja hänestä tulee yksi aikamme parhaista muotisuunnittelijoista..

Victoria Tattoo

Victoria Beckhamin tatuoinnit, niitä on vain viisi, ovat löytäneet paljon faneja ja jäljittelijöitä ympäri maailmaa.

Ensimmäistä kertaa rouva Beckham sai tatuoinnin alaselkään – kolme tähteä, jotka symboloivat itseään, hänen aviomiesään Davidia ja heidän ensimmäistä poikaansa Brooklyn Christopheria. Kun kaksi poikaa, Romeo James ja Cruz David, tulivat, Victorian selässä olevista tähdistä tuli viisi.

Hänen vasemmassa ranteessaan ovat hänen miehensä Davidin nimikirjaimet, mikä on merkki rajattomasta rakkaudesta häntä kohtaan. Alla on toinen heprealainen kirjoitus, joka voidaan kääntää seuraavasti: “Yhdessä, aina, ikuisuus”.

Skandaalisen tarinan jälkeen puolison suhteesta avustajansa kanssa, jonka tabloidit ympäri maailmaa trumpetoivat, kaikki odottivat erään kauneimman tähtiparin avioeroa. Pariskunta löysi kuitenkin voimaa mennä pidemmälle ja toi toisilleen toistuvia ikuisen rakkauden ja uskollisuuden lupauksia sekä tatuointeja, joissa oli merkintä “De Integro”, joka tarkoittaa “jälleen” latinaksi. Kirjoituksia täydennetään toistuvien valan päivämäärillä – 8. toukokuuta 2006.

Entisen pippurin selkärankaan on tatuoitu heprealainen lause: “Minä kuulun rakkaalleni ja rakkaani on minulle.”.

Victoria ottaa tatuointeja?

Beckhamin perheen tähtiä, kuten mitä tahansa muuta, ympäröivät aina monet huhut ja juorut. Puolisot ovat käyneet yhdessä läpi monia skandaaleja ja vastoinkäymisiä, mutta he onnistuivat säilyttämään rakkauden ja luottamuksen toisiinsa..

Kuitenkin viime vuosina huhuja mahdollisesta välittömästä avioerosta on ilmestynyt yhä useammin. Tämä johtuu osittain Victorian suuresta työtaakasta, joka laajentaa hänen muotivaltakuntaansa, mikä tarkoittaa, että puolisot viettävät paljon aikaa erossa. Tieto siitä, että Beckhamit elävät erikseen, näyttää jättävän epäilemättä, että suhde on vanhentunut. Mutta puolisot kiistävät perheongelmat – heidän on pakko elää eri mantereilla tekemällä liiketoimintaa..

Miksi rouva Beckham poistaa sitten kaikki miehelleen omistetut tatuoinnit? Heprealainen kirjoitus on kadonnut hänen selästään, ja hänen ranteissaan olevat tatuoinnit ovat heikentyneet. Tosiasia on, että tatuoinnit Victorian itsensä mukaan eivät vastaa hänen nykyistä sosiaalista asemaansa, joten hän päätti päästä eroon niistä. Todisteeksi puolisot julkaisevat säännöllisesti valokuvia yhteisestä lomastaan..

Kuva Victoria Beckhamin tatuoinnit 17.3.2017 alkaen

Victoria Beckhamin tatuoinnit - vaihtoehdot piirustuksiin kuvassa Victoria Beckhamin tatuoinnit – vaihtoehdot piirustuksiin valokuvassa Victoria Beckhamin tatuoinnit kuva 1 Victoria Beckhamin tatuoinnit kuva 2

Victoria Beckhamin tatuoinnit kuva 3 Victoria Beckhamin tatuoinnit kuva 4 Victoria Beckhamin tatuoinnit kuva 5

Valmistaja: berberdina (Tatiana Berdina)