Kuva tatuoinneista

Victoria Daynekon tatuointi

Täältä löydät kaiken piirustuksista. Victoria Daynekon tatuointi, katso valokuvaesimerkkejä, opi mielenkiintoisia faktoja ja ulkonäköhistoriaa.

Victoria Dainekon tatuoinnit – kaikki hauskaa

Asenne tatuointeihin on aina ollut epäselvä. Jotkut ihmiset uskovat johtavansa peruuttamattomaan “vaurioon” omaan kehoonsa, toinen on sitä mieltä, että tatuoinnit näyttävät monissa tapauksissa kauniilta ja esteettisesti miellyttäviltä ja joskus ovat yleensä taideteoksia..

Jokainen tatuointi, tavalla tai toisella, sisältää tietyn symboliikan. Nämä voivat olla kuvia, kirjaimia tai kokonaisia ​​lauseita, jotka voivat kertoa paljon kuljettajan persoonallisuudesta. Julkkisten tatuoinnit voivat myös paljastaa salaisuuden faneilleen..

Victoria Dayneko tatuointi - valokuvaesimerkkejä julkkisten tatuointimalleista

Victoria Dayneko tatuointi – valokuvaesimerkkejä julkkisten tatuointimalleista

Julkaistu kukkien online -tilaussivuston ansiosta, joka tarjoaa laajan valikoiman ja kohtuullisimmat hinnat. Tutustu tarjoukseen ja hintoihin – mene yli.

Victoria Daynekon tatuoinnit

“Star Factory – 5” -voittaja Victoria Dainekolla on neljä tatuointia. Tämä on suhteellisen pieni, mutta ei myöskään pieni. On syytä huomata, että ne kaikki on tehty samaan tyyliin ja näyttävät erittäin orgaanisilta. Nyt niistä jokaisesta yksityiskohtaisemmin..

Vika teki ensimmäisen tatuointinsa lähimmän ja yhtä kuuluisan ystävänsä Laysan Utyashevan hyväksynnällä. Laulaja ei halunnut täyttää piirustusta, vaan symbolisen lauseen, kuten hänen idolinsa Christina Aguilera. Loppujen lopuksi se on niin symbolinen tatuointi, joka voi muuttaa kohtalon. Mutta mestari suostutti Victorian tekemään tatuoinnin ranteeseensa ja valkoiseen maaliin sukkien laadun vuoksi. Siksi lopullinen versio oli tatuointi niska -alueella lauseella: “Nauti jokaisesta hetkestä”, joka tarkoittaa: “Nauti jokaisesta hetkestä.” On huomionarvoista, että tämä tatuointi tehtiin eron jälkeen rakkaansa kanssa, mutta Vika itse uskoo, että tällaisesta lauseesta tulee erinomainen opas elämään. Itse asiassa, kuten laulaja toteaa, ensimmäisen tatuoinnin levittämisen jälkeen paljon hänen elämässään on muuttunut parempaan suuntaan..

kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №007 - Victoria Daineko Tattoo -

Victoria Daynekon toinen tatuointi ilmestyi, koska hän kiisteli parhaan ystävänsä kanssa. Se oli seuraava. Artem Perminov vakuutti Vikan voittavansa tehtaan. Paluu ”, vaikka laulaja itse ei uskonut toistuvaan menestykseen. Ehkä siksi Daineko suostui tähän vetoon. Tämän seurauksena Vika voitti edelleen näyttelyn, mutta hävisi riidan. Siksi hänen niskansa ensimmäisen tatuoinnin alla on myös toinen – latinalainen kirjain V. Hänellä on useita tulkintoja: tämä on hänen nimensä ensimmäinen kirjain ja lause Vi Veri Veniversum Vivus Vici, joka on erityisen tärkeä laulaja – ”Voitin maailmankaikkeuden totuuden voimalla eliniän aikana”.

Victorian kolmas tatuointi tehtiin myös yhdessä hänen elämänsä käännekohdista. Laulaja valmistautui nauhoittamaan albuminsa, sopi yhden Ison -Britannian tunnetuimmista tuottajista, mutta viime hetkellä hän pelkäsi ja keskeytti tallennuksen. Tällä vaikealla hetkellä hänen läheinen ystävänsä oli tähden vieressä. Hänen kanssaan Daineko jakoi ajatuksen siitä, että tatuointi tärkeillä sanoilla auttaisi voittamaan pelon. Heti sanottu kuin tehty. Ja nyt tähdellä on kirjoitus sydämen alla: “Aut Viam Inveniam, Aut Faciam, mikä tarkoittaa:” Joko löydän tien tai teen sen itse “. Nämä sanat olivat vain kannustin, jota laulaja tarvitsi.

Jos kaikki on enemmän tai vähemmän selvää kolmen ensimmäisen tatuoinnin kanssa, hän kieltäytyy tulkitsemasta syitä neljännen tähden esiintymiselle. Hän alkoi koristella Victorian vartaloa kesällä 2013. Tatuointi on tehty samaan tyyliin kuin muut kolme ja koostuu kahdesta toisiinsa kietoutuvasta kirjaimesta: “AR”. Monet yhdistävät nämä nimikirjaimet entisen rakastajan Vickin nimeen.

Tatuointi Victoria Daineko – valokuvaesimerkkejä tatuointipiirustuksista 02.07.2018

valokuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №010 - Victoria Daineko Tattoo - valokuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №009 - Victoria Daineko Tattoo - kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №008 - Victoria Daineko Tattoo -

kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №007 - Victoria Daineko Tattoo - kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №006 - Victoria Daineko Tattoo - kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №005 - Victoria Daineko Tattoo -

kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №004 - Victoria Daineko Tattoo - kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №003 - Victoria Daineko Tattoo - kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №002 - Victoria Daineko Tattoo -

kuva Victoria Daineko Tattoo päivätty 02.07.2018 №001 - Victoria Daineko Tattoo -

Katso video:

Valmistaja: ivanik1 (Godunov Ivan Sergeevich)