Kuva tatuoinneista

Yesenin -tatuoinnin merkitys

Täältä löydät kaiken mielenkiintoisimman Yesenin -tatuoinnin merkitys, katso valokuvaesimerkkejä tatuointimalleista, tutustu niiden vaihtoehtoihin ja ominaisuuksiin, merkitykseen, tulkintaan ja historiaan tatuoinnissa. Lisää esimerkkejä täältä:

  • Kuva Yesenin -tatuoinnista
  • Eseninin tatuointiluonnoksia

Yesenin -tatuoinnin merkitys - valokuvakokoelma mielenkiintoisista tatuointipiirroksista

Yesenin -tatuoinnin merkitys – valokuvakokoelma mielenkiintoisista tatuointipiirroksista

Kaikki suunnitteluvaihtoehdoista ja Yesenin -tatuoinnin merkityksestä

Sergei Aleksandrovitš Jesenin on ilman liioittelua hopeakauden suuri venäläinen runoilija. Hänen runojaan siteerasivat ja tulevat lukemaan kaikki poikkeuksetta. Se on elänyt lähes 100 vuotta sitten, ja se on edelleen ajankohtainen ja koskettaa ihmisten sydäntä siinä määrin, että monet ovat valmiita ikuistamaan sen kuvan ruumiilleen. Tatuointi, joka kuvaa idolia, on monien runoilijan työn fanien unelma, jotka elivät niin rikas elämä, jolla oli erittäin traaginen ja epäselvä loppu, josta keskustelu ei lakkaa tähän päivään asti..

Elämäkerta.

Sergei Yesenin syntyi vuonna 1895 3. lokakuuta (21. syyskuuta) Ryazanin maakunnan Konstantinovon kylässä yksinkertaiseen talonpoikaiperheeseen. Hän valmistui lukiosta, sai vapaiden taiteiden koulutuksen, koska hän rakasti lapsuudesta lähtien kirjallisuutta ja luki paljon. Kiinnostuin runoutta varhain. Hän kirjoitti runoja jo kouluaikanaan. Vuonna 1915 runoilija päätti mennä Pietariin näyttelemään teoksiaan Alexander Blokille, vuotta myöhemmin hänet vietiin rintamaan, mutta kun hän onnistui ansaitsemaan itselleen nimen ja julkaissut ensimmäisen kokoelmansa “Radunitsa” meni palvelemaan Tsarskoje Selossa. Siellä hän lukee runojaan keisarinnalle ja tyttärille. Myöhemmin Leninin ideoiden ja tulevan vallankumouksen innoittamana hän jättää palveluksen. 1920 -luvulla hän liittyi Imagisteihin, tapasi Mariengofin ja matkusti paljon.

kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №008 - valokuva Tatuointi Yesenin - kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №010 - valokuva Tatuointi Yesenin - kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №020 - valokuva Tatuointi Yesenin -

Vuonna 1921 hän tapasi kuuluisan tanssijan Isadora Duncanin, jonka kanssa hän meni pian naimisiin ja lähti matkalle Eurooppaan ja Amerikkaan. Palattuaan kotimaahansa 23. vuonna heidän avioliitonsa hajoaa. Vuosina 24 – 25 hän matkustaa jälleen paljon, lähinnä Kaukasuksella. Myös vuonna 1924 hän poistuu runoilijoiden ja kuvittelijoiden piiristä. Sanomalehdissä hänen humalaiset skandaalit, riidat ja temput alkavat yhä enemmän paljastua. Huliganismista runoilijaa vastaan ​​nostettiin rikosasioita useammin kuin kerran. Marraskuun lopussa 1925 hän meni vaimonsa Sophia Tolstoyn pyynnöstä neuropsykiatriselle klinikalle Moskovassa, mutta alle kuukaudessa hän jätti sen, vetäen kaikki rahansa ja lähti Pietariin. Hän asettuu Angliter -hotelliin, jossa hän tapaa vanhoja ystäviä. Pari päivää myöhemmin, 27. joulukuuta 1925, runoilija löydettiin roikkuvana silmukassa omassa huoneessaan. Virallisen version mukaan Yesenin, ollessaan syvän masennuksen tilassa, hirtti itsensä, mutta monet uskovat, että runoilija tapettiin erimielisyyksien vuoksi Neuvostoliiton hallinnon kanssa..

Kuvaesimerkkejä tatuoinnista Yeseninin kanssa:

Tatuoinnin merkitys runoilijan kanssa.

Yeseninin tatuointi symboloi hengen nuoruutta, tottelemattomuutta ja käyttäjän huligaanista sielua. Kaikki tietävät runoilijan skandaalisen elämäntavan, joten monet asettavat hänen kuvansa kehoon korostaakseen samankaltaisuuttaan hänen kanssaan. Myös tatuointi voi tarkoittaa rakkautta runouteen tai yksinkertaisesti ihailua epäjumalan työstä..

Sijainti kehossa.

Useimmiten runoilijan tatuointeja käytetään:

  • Kyynärvarren päällä.

Piirustus on mahdollista täällä. Esimerkiksi runoilija kääri hihansa lyödäkseen jonkun sisään tai kiusaaja halasi kaunista tyttöä. On myös mahdollista yhdistää kuva jakeiden riveihin. Esimerkiksi: “Olen huligaani, huligaani, hölmö ja humalassa runoudesta …” tai “Olen tarkoituksellisesti epäkunnossa, pääni kuin kerosiinilamppu harteillani …”.

  • Takana.

kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №038 - valokuva Tatuointi Yesenin - kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №039 - valokuva Tatuointi Yesenin - kuva kuvasta Tatuointi Yesenin 14.11.2018 №049 - valokuva Tatuointi Yesenin -

Lähes sama kuin kyynärvarressa, mutta tatuointi on kooltaan paljon suurempi ja tatuointiin voidaan lisätä neliveto. Esimerkiksi runoilija halaa rakkaasti rakkaudella sanoilla: “Kuinka kiusaaja osaa rakastaa, kuinka hän osaa olla alistuva”.

  • Olkapäähän.
  • Olkapäässä.
  • Rinnassa.

Kuva runoilijan kasvoista rinnassa, oikealla tai vasemmalla. Ei huono korvaaja Stalinille tai Leninille.

Yeseninin tatuointi kullekin henkilölle tarkoittaa jotain erilaista, joten on mahdotonta sanoa tarkasti sovelluksen merkityksestä tai paikasta. Runoilijan näkemys on jokaiselle erilainen, joten jokainen asettaa tatuointiin oman merkityksensä. Yesenin on ennen kaikkea sielu. Sielu, joka pakottaa meidät epätoivoisiin tekoihin, pakottaa meidät antautumaan rakkaudelle päämme ja merkitsee paljon enemmän kuin mikä tahansa piirustus.

Katso video:

Valmistaja: vito_vinci (Vladimir Alekseevich)