Lävistys

Naisten lävistys tytöille – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ennen toimenpidettä

Nykyaikaisissa olosuhteissa monille tytöille navan lävistyksestä on tullut olennainen osa muodikasta kuvaa..

Tyttöjen navan lävistys - kuva 3

Naisten lävistys tytöille – ominaisuudet, säännöt, vinkit

Suosittu pistos on yksi parhaista tavoista koristella kehoa, korostaa täydellisen litteän, pumpatun vatsan kauneutta ja seksuaalisuutta. Jotkut fashionistit eivät rajoitu yhteen pistokseen kauniilla korvakorulla, vaan tekevät itselleen kaksi, kolme tai jopa enemmän reikää, jotka he koristavat sitten uskomattomilla koruilla.

Tyttöjen navan lävistys - kuva 1

Teemme kohtuulliseen hintaan ja kohtuullisella laadulla

Kun tyttö on valmis toteuttamaan unelmansa vatsan lävistämisestä, häntä kiinnostaa myös kysymys siitä, kuinka paljon napan lävistäminen maksaa – todella tärkeä ehto. Toisin kuin peniksen lävistys, joka liittyy suuriin riskeihin ja vaatii mestarilta korkeinta ammattitaitoa, navan lävistystä pidetään edullisena. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vatsaa on tarpeen pistää käsityöläisolosuhteissa – ongelmia ja komplikaatioita voi syntyä kenelle tahansa, jos toimenpide suoritetaan noudattamatta steriiliysstandardeja..

Tyttöjen navan lävistys - kuva 2

Perusasiat, jotka on tiedettävä ennen navan puhkeamista

Napa -lävistyksiä, joita pidettiin muinaisten hallitsijoiden tai papitarien ruumiiden koristeena, on nyt saatavilla kaikille tytöille. Ennen lävistystä on suositeltavaa huomioida kaikki tällaisen intiimin piston edut ja haitat – oletko valmis huolehtimaan siitä, kestämään joitain haittoja ja kipua toimenpiteen aikana? Parantumista pidetään vaikeimpana vaiheena. Tältä ajalta kannattaa pidättäytyä kullasta ja muista jalometalleista tehdyistä korvakorusta, ne voidaan hylätä. On parempi laittaa titaanista tai lääketieteellisestä teräksestä valmistettu rengas tai tanko ensisijaiseen reikään. Joudut luopumaan kylpyhoidoista, solariumista ja uima -altaasta – vähintään 3-4 viikon ajan. Kielen ja navan frenumin lävistystä ei voida häiritä ilman täydellistä paranemista, ja korvakorut on vaihdettava toiseen.

Tyttöjen navan lävistys - kuva 4

Mitkä ovat vasta -aiheet navan puhkaisulle

On muistettava, että kun otat yhteyttä salonkiin saadaksesi tietoja siitä, kuinka paljon napan lävistäminen maksaa, sinun on selvitettävä vasta -aiheet. Tämä pätee erityisesti sellaisiin lävistyksiin, jotka voivat aiheuttaa vakavaa verenvuotoa. Ja jos veren hyytymisessä on jotain vikaa, tämä on syy muuttaa mieltäsi.

Tyttöjen navan lävistys - kuva 5

  • TÄRKEÄ!

Materiaali on tarkoitettu vain tiedoksi – se ei ole suositus välittömään toimintaan.

Ennen kuin ryhdyt käsittelemään lävistyksiä – ota yhteys lääkäriin (asiantuntijaan).