Nauha Tatuointi

Freddy Kruegerin ja Jasonin tatuoinnit

Materiaalista opit painajaismaisista ja murhaavista tatuoinneista Freddy Kruegerin ja Jason Voorheesin kanssa, tutustu mielenkiintoisiin faktoihin kauhuelokuvien hahmoista ja voit nähdä upeita valokuvaesimerkkejä temaattisista tatuointimalleista.

Tatuoinnit Freddy Kruegerin ja Jasonin kanssa - mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuoinneista

Tatuoinnit Freddy Kruegerin ja Jasonin kanssa: mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuointimalleista

Maailma on täynnä ristiriitoja, vastakkainasetteluja ja kilpailua, katso vain:

  • Yankees vastaan ​​Red Sox
  • Coca Cola vs Pepsi
  • Nike vs Adidas

Pelottavin ja raivokkain kilpailu on kahden kauhuelokuvien hahmon välinen kilpailu – Freddy Kruegerin ja Jason Voorheesin välinen kilpailu..

Ja huolimatta siitä, että jokainen näistä hahmoista on vääristynyt omalla tavallaan, molemmat selviävät helposti ja vaatimattomasti tappamalla kaikki oikeat ja vasemmat.

Muuten, vaikka kuinka pelottavilta nämä tatuoinnit tuntuisivat, projektissamme “Street Tattoo” onnistuimme tapaamaan kaupungin kaduilla miehen, jolla oli tatuointi Freddy Kruegerista ja Jasonista jaloissaan, olipa tämä tatuointi kuinka harvinainen tahansa. kuvio saattaa tuntua.

Fredy Kruegerin tatuointi kaverin jalan alareunassa - 17.9.2020 - 2

Fredy Kruegerin tatuointi kaverin jalan alareunassa - 17.9.2020 - 3 Fredy Kruegerin tatuointi kaverin jalan alareunassa - 17.9.2020 - 4 Fredy Kruegerin tatuointi kaverin jalan alareunassa - 17.9.2020 - 1

Kuten tiedätte, Freddy Krueger, joka ilmestyi ensimmäisen kerran näytöille Wes Craven -elokuvassa “Painajainen Elm Streetillä”, käsittelee uhrejaan käyttämällä ainutlaatuista asetta, joka on partakoneen käsineet, ja hän vierailee uhreillaan eniten haavoittuva tila – unessa.

Voorhees, esiintyi elokuvanäytöillä Sean S.Cunninghamin ansiosta elokuvassa “Friday the 13th” ja “niittasi” uhrinsa lähellä hukkumispaikkaa terävällä macheteella.

Kaksi kauhistuttavinta elokuvateatterin hirviötä ja uskomattomia painajaismaisia ​​fantasioita otettiin kilpailijoiksi Freddy vs.Jason -elokuvassa, joka julkaistiin laajalla näytöllä vuonna 2003..

Juhlistaaksemme elokuvateatterin kulttihahmoja ja kultielokuvia, jotka ovat olleet jännittäviä kauhuelokuvien fanien fantasioita useita vuosikymmeniä, kutsumme sinut katsomaan valokuvavalikoimaamme tatuoinneista teemalla Freddy Krueger ja Jason, jonka voit löydät alla olevasta galleriasta..

Kuva tatuoinneista Freddy Kruegerin kanssa 13.10.2020 (89 kuvaa)

Kuva tatuoinneista Jasonin kanssa naamiossa 13.10.2020 (87 kuvaa)

Katso video: