Nauha Tatuointi

Lankapuhelin, jossa on putki johdolla tatuoinnissa – kunnianosoitus puhelimen keksimispäivälle: valokuvia ja tosiasioita

Täältä löydät tietoa lankapuhelimesta, jossa on putki johdolla tatuoinnissa, katso mielenkiintoisia valokuvaesimerkkejä valmiista tatuoinneista tästä aiheesta ja opi hieman mielenkiintoista puhelimen keksimispäivästä..

Lankapuhelin, jossa on putki johdolla tatuoinnissa - tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Lankapuhelin, jossa on putki johdolla tatuoinnissa – tietoja ja valokuvaesimerkkejä

Lankapuhelin, jossa on putki johdolla tatuoinnissa – tosiasiat ja valokuvat

Useimmat lukijat tietenkin tuntevat lankapuhelimen, jonka putki on kiinnitetty laitteeseen langalla, mutta itse asiassa on jo kasvanut sukupolvi ihmisiä, jotka eivät ole koskaan nähneet johdotonta puhelinta piti sitä käsissään, ja lisäksi on niitä, jotka katsovat matkapuhelinta, jossa on painikkeita, “joitain” kysymyksiä.

Kuva lapsen kanssa, joka ei tiedä mitä tehdä painonappipuhelimella 1 Kuva lapsen kanssa, joka ei tiedä mitä tehdä painikkeella varustetulla puhelimella kahdelle

Vuonna 1876 Alexander Graham Bell keksi maailman ensimmäisen puhelimen, joka teki todellisen vallankumouksen ihmisten välisessä viestinnässä, jolloin ihmiset, jotka olivat kaukana toisistaan, voivat kommunikoida johtojen välityksellä..

Tämä tilanne kesti noin sata vuotta – kaikki olivat enemmän kuin tyytyväisiä kaikkeen..

Sitten langaton puhelin tuli sisään. Tämä laite oli edelleen sidottu johtoihin ja yhdisti ihmisiä tarkasti niitä pitkin, mutta se antoi jonkin aikaa käyttää kannettavaa puhelinvastaanotinta, joka voidaan irrottaa tukiasemasta ja esimerkiksi antaa liikkua talossa ja kommunikoida. Tämä ratkaisu oli mielenkiintoinen, hyödyllinen, kätevä – mutta ei silti täydellinen..

Ja aivan lähitulevaisuudessa kaikki on muuttunut radikaalisti, tänään meillä kaikilla on mobiililaitteita – älypuhelimia, ne eivät vain salli meidän kommunikoida toistensa kanssa, missä tahansa maapallon kulmassa, tästä laitteesta on tullut: kamera, päiväkirja, albumi ja tietosanakirja mistä tahansa aiheesta, joka on aina taskussa.

10. maaliskuuta 1876 Bell käänsi maailman, tänä päivänä juhlimme maanpäällisen viestinnän keksimispäivää kunnioittaen tätä keksintöä.

Tietysti monet eivät yksinkertaisesti tiedä, miltä tämä laite näytti, ja kaikista puutteistaan ​​huolimatta kuinka hyödyllinen se oli niille, jotka aloittivat elämänsä ilman sitä..

Alla näet esimerkkejä tatuointimalleista, joissa on klassinen lankapuhelin johdolla, mikä voi olla mielenkiintoinen aihe artikkeleille, jotka voidaan jo nykyään luokitella retroksi.

Kuvaesimerkkejä tatuointimalleista lankapuhelimella johdolla 3.11.2020