Nauha Tatuointi

Tatuoinnit Viktor Tsoin kanssa Viktor Tsoin muistopäivänä – 15. elokuuta

Materiaalista opit Viktor Tsoin muistopäivästä – 15..

Tatuoinnit Viktor Tsoin kanssa Viktor Tsoin muistopäivänä - 15. elokuuta - tietoa ja kuvia tatuoinnista

Tatuoinnit Viktor Tsoin kanssa Viktor Tsoin muistopäivänä – 15. elokuuta: mielenkiintoisia faktoja ja valokuvia tatuoinneista

Todennäköisesti jokainen Neuvostoliiton alueella syntynyt musiikin ystävä voi helposti muistaa ja ehkä jopa laulaa muutaman kappaleen legendaarisesta ryhmästä “Kino”, jonka solistina oli Viktor Tsoi, joka kuoli traagisesti auto -onnettomuudessa 15. elokuuta 1990.

“15. elokuuta – Viktor Tsoin muistopäivä” on päivämäärä, jota juhlivat paitsi vertaisryhmät ja luovuuden fanit, myös valtava joukko luovaa älymystöä.

Kuva tatuoinnista Viktor Tsoin kanssa 15.08.2020 №001 -Viktor Tsoi -tatuoinnit

Tsoi itse piti itseään ja työtään epäpoliittisina huolimatta siitä, että hänen laulunsa Neuvostoliiton romahtamisen ja Neuvostoliiton ihmisten tietoisuuden muutosten aikakaudella, kuten kappaleet – “Odotamme muutoksia”, näyttivät enemmän kuin vallankumouksellisilta.

Tsoi oli yksi niistä, jotka pystyivät tekemään luovuudesta ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän aikana, jolloin länsi jäljiteltiin kokonaan tai alistettiin propagandan normeille.

Tsoin ja “Kino” -ryhmän historia alkoi “Kvartirnikillä” ja äänitallenteilla, joita välitettiin kädestä toiseen, tk. nykyinen hallitus ei päästänyt V. Tsoin kaltaisia ​​ihmisiä suurelle näyttämölle. Talan aiheutti kuitenkin suosiota ja pian Kino -ryhmä alkoi kerätä kokonaisia ​​stadioneja viranomaisten vastustuksesta huolimatta.

Huolimatta rohkeudesta ja sisäisestä hajoamisesta V. Tsoin työssä, hän oli ehdottomasti ihmisten joukossa, jotka toivat valaistumista yhteiskuntaan luovuuden kautta.

Kuva tatuoinnista Viktor Tsoin kanssa 15.08.2020 №014 -Viktor Tsoi -tatuoinnit

“Tähti nimeltä Aurinko”, Veriryhmä, “Odotamme muutoksia” jne. Nämä ovat kappaleita, joita kuunnellaan ja soitetaan tänään.

Liitymme tatuointia käsittelevänä sivustona V. Tsoin muistopäivän juhlaan ja kutsumme sinut katsomaan tatuoinnin kuvaa, jonka avulla voit osoittaa kunnioitusta “Kino” -ryhmälle ja Tsoille.

Kuvia tatuoinneista Viktor Tsoin kanssa 15.8.2020 (34 kuvaa)

Katso video: