Nyheter

12 -årig tatuerare från Singapore

Från materialet lär du dig om sjätteklassaren-12-åriga Lilith Siou från Singapore, som i sin unga ålder redan arbetar som tatuerare och lyckades få en tatuering för 12 klienter i tatueringssalongen 2019.

12-årig tatuerare från Singapore-foto

Tolvårig tatuerare från Singapore – historien om Lilith Siou

Enligt tillgänglig information lärde sig en tjej som går i sjätte klass, som nu är 12 år och som självständigt betjänar klienter i en tatueringssal, få tatueringar av sin far, Joseph, som har drivit tatueringsbranschen i mer än 20 år..

Nästan hela sin fritid, inklusive skollov, tillbringade flickan på jobbet med sin far, där hon behärskade konsten att tatuera.

Enligt flickan var hennes första klient en vän till sin pappa, som ville tatuera sig med en tomt från en tecknad film – det här jobbet anförtrotts unga Lilith. Flickan var mycket orolig under den första tatueringen och appliceringen av den första, enkla tatueringen, under nära övervakning av hennes far, tog henne ungefär en och en halv timme. Mest av allt var flickan rädd för det faktum att tatueringen, till skillnad från den vanliga ritningen, som hon gillar att rita för alltid och inget misstag kan raderas och korrigeras..

Men med varje nästa tatuering applicerad blev processen lättare och lättare för tjejen, efter de första tio försvann den praktiskt taget.

Flickans pappa har planer på att fortsätta sin utbildning i tatueringskonst och för hennes bekvämlighet köpa en ny, lättare tatueringsmaskin, som borde bli den första – en personlig tatueringsmaskin för den unga tatueraren.

Titta på videon: