Nyheter

22 Rihannas hajtatuering för att fira hennes dejt med Drake

Nyligen har många tabloider och olika publikationer spridit nyheterna: 22 Rihannas tatuering med en ritning av en haj till minne av en dejt med Drake är en verklighet, och inte en annan fiktion för fans och fans..

Nästa tatuering av den 28-åriga kändisen Rihanna (Robin Rihanna Fenti) fick en hög reaktion i media, inte så mycket på grund av dess konstnärliga värde, utan på grund av den romantiska historien som omsluter historien om denna tatueringsdesign och innebörden som är inbäddad i den..

22 Rihannas hajtatuering som ett minne av en dejt med Drake - foto 1

22 Rihannas hajtatuering som ett minne av en dejt med Drake – foto 1

De som följer konstnärens verk är väl medvetna om den rörande kyssen och erkännandet som riktades till Rihanna, rapparen Drake, vid evenemanget – MTV Video Music Awards, inför en miljon publik. Händelsen framkallade uppkomsten av en välgrundad konversation om återupptagandet av förhållandet mellan stjärnparet och till och med om ett eventuellt överhängande engagemang.

Direkt efter utdelningen av MTV Video Music Awards sågs sångaren i Drakes sällskap på en offentlig plats med en specifik film som täckte området på huden på vilken en ny tatuering med hajmönster applicerades, som har ett kamouflagemönster.

22 Rihannas hajtatuering som ett minne av en dejt med Drake - foto 4 22 Rihannas hajtatuering för att fira hennes dejt med Drake - foto 2 22 Rihannas hajtatuering som ett minne av en dejt med Drake - foto 3

Som det blev känt applicerades en tatuering med en kamouflagehaj på Rihannas kropp till minne av en dejt med rapparen Drake, under vilken han presenterade henne en mjuk leksak i form av ett havsodjur – en haj. Datumet för två kändisar ägde rum i Toronto Water Park.