Nyheter

Alla Berger gör nya tatueringar – deltagaren i “Bachelor” fortsätter att göra nya tatueringar

Alla Berger, en av de sexigaste och mest befriade deltagarna i showen “The Bachelor”, kunde inte låta bli att komma ihåg av tittarna. En uttrycksfull, avslappnad, förförisk ung tjej väckte genast uppmärksamhet. Hennes ganska stora tatueringar på hennes lår var särskilt slående..

Alla Berger nya tatueringar - nya tatueringar av en sexig rödhårig på fotot

Alla Berger nya tatueringar – nya tatueringar av en sexig rödhårig på fotot

Efter “Bachelor” -projektet ökade antalet Alla Bergers fans avsevärt. Det finns mer än 250 tusen av dem i Instragram nu. Trots detta gillar Alla inte att diskutera det populära tv -programmet, och tror att den här sidan i hennes liv är över och Alla sprider inte särskilt om hennes förhållande till ungkarlen Alexei Vorobyov.

Nu är Alla Berger aktivt engagerad i att dekorera sin redan vackra och miniatyrkropp. För inte så länge sedan gjorde en tjej sig en piercing på en ganska ovanlig plats – i hålrummet mellan bröstkörtlarna. För att göra detta var det först nödvändigt att göra ett hål i huden, sätta in basen för dekorationen och först placera strass där. Dessutom gjorde Alla också en piercing i halsen..

Alla Berger nya tatueringar - nya tatueringar av en sexig rödhårig på fototAlla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i Alla Berger nya tatueringar - deltagare i

Men Alla bestämde sig för att inte stanna vid den chockerande piercing och glädde sina fans med en ny tatuering. Efter att ha provat sig fram som tatuerare var Alla mycket nöjda med sin nya hobby och bestämde sig för att göra sig en ljus tatuering under bröstet..

Titta på videon:

Förberedd av: Anastasia Bisyarina