Nyheter

Apple Watch fungerar inte bra på grund av en tatuering på armen

Apple Watch kom officiellt ut och nu kan vi definitivt prata om de befintliga bristerna i Apples smartklockor.

Inledningsvis sades det att versionen av Apple Watch med ett metallfodral skrivs över extremt snabbt och repor förstör utseendet.

Nästa brist hos tillverkarna var felaktig användning av Apple Watch på handen av en person vars handled är dekorerad med tatueringsteckningar. Många ägare av tatueringen på armen och Apple Watch -gadgeten märkte att enheten fungerar onormalt (dåligt).

Apple Watch fungerar inte bra på grund av tatuering till hands 3

Apple Watch fungerar inte bra på grund av tatuering till hands 3

Sociala nätverk, liksom den moderna skärmen i hela världen, har rapporterat följande Apple Watch -störningar hos personer med tatueringar:

  • Apple Watch ber att ange PIN-kod igen
  • Anslutningen mellan smarttelefonen och Apple Watch som är ansluten till den försvinner
  • Pulsfrekvens (hjärtslag) visas felaktigt
  • Har problem med skärmlåset

Experter förklarar att sådana avvikelser i driften av Apple Watch uppstår på grund av att speciella sensorer är installerade på baksidan av klockan, som lyser genom hudens yta på handen och analyserar blodkärlen, där omedelbara hinder uppstår på grund av färgen som injiceras under huden. när du tecknar en tatuering.

Sensorer som upptäcker närvaron av en klocka på handen går vilse av samma anledning. Klockan anser att färgen från en tatuering i stället för mänsklig hud ser på undersidan och anser att den inte ligger på en persons hand och ber om att PIN-koden ska matas in igen.

Apple Watch fungerar inte bra på grund av en tatuering på armen 1 Apple Watch fungerar inte bra på grund av tatuering till hands 2

Problem kan hanteras genom att inaktivera vissa sensorer, men då går en del av funktionen i Apple Watch förlorad:

  • Möjlighet att använda betalterminaler
  • Ytterligare skydd mot stöld

Etc..

VIDEO MED INAKTIV APPLIKTUR