Nyheter

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen

Från materialet lär du dig om den nya Demi Lovato -tatueringen med ett fjärilsmönster, som appliceras på höger sida av stjärnans hals.

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - information och foto av tatueringen

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen: intressanta fakta och tatueringsfoton

För de flesta av oss har det redan blivit en tradition att det på grund av yrkets natur är svårt för oss att se tatueringar på kändisar som är gjorda på öppna områden i kroppen, till exempel armar eller nacke. Men denna observation har ingenting att göra med Demi Lovato, som har tatueringar på armar och nacke, som är svåra att missa..

Sedan 2019 bytte Lovato till tatuering på halsen och såg ljuset på inskriptionen “Survivor”, som gjordes på Demi Lovatos hals av stjärntatueringsmästaren Dr. Wu.

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 7

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 4 Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 3 Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 2

Denna tatuering blev en symbol för Demi Lovatos svåra uppväxt, som var nära förknippad med drogmissbruk..

Lovatos nästa fängslande tatuering var arbetet med mamma Alessandro Capozzi med en ängel som bärs av duvor, denna tatuering talar om Lovatos tro och inre styrka.

Och här är uppdateringen från september 2020.

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 5

Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 6 Demi Lovatos nya fjäriltatuering på halsen - foto 1

På sidorna i hennes sociala nätverk publicerade Demi Lovato ett foto som visar en ny tatueringsdesign, som ligger på höger sida av nacken och representerar en fjäril..

För närvarande har vi ingen information om artisten som gjorde en ny tatuering av Demi Lovato med en fjäril på halsen, men vi kommer att uppdatera materialet så fort det blir tillgängligt. Och hon kommer definitivt att komma in!