Nyheter

Demi Lovatos nya tatuering (2019-12-25)

Demi Lovato fick en ny tatuering på din kropp för nyårshelgen, och hur mycket i den här tjejens liv – att rita en tatuering, inspirerar också.

Demi Lovatos nya tatuering (2019-12-25) - foto 1

Demi Lovatos nya tatuering (12/25/2019) – några fakta

Från sociala nätverk blev det känt att flickan tillbringade större delen av måndagen den 12/12/2019 i en tatueringssalong Alessandro Capozzi, som ligger i centrum Los Angeles. Enligt vissa rapporter tillbringade Demi cirka åtta timmar i salongen, och en skiss av en ny tatuering dök upp på sociala nätverk, som representerar en ängel som symboliserar andens återfödelse..

Demi Lovatos nya tatuering (2019-12-25) - foto 2

Tatueringsmästaren sa att de tillsammans tagit fram ritningen till den nya Demi Lovato -tatueringen. De mörka vingarna i änglans teckning symboliserar de svåra tiderna i flickans liv, och den allmänna riktningen för ängelns rörelse tyder på att det trots detta inte kommer att stoppas.

Ljusspelet i tatueringsdesignen representerar en inre styrka som kan förändra allt till det bättre, och vita duvor symboliserar önskan om renhet och en högre självkännedom..

Intressant!

Som ni vet var det utgående året 2019 viktigt för Demi – flickan firade 1 år av sin nykterhet och döptes i Israel.

Capozzi tillade att han träffade Demi på söndagen, bara en dag innan han skapade tatueringsdesignen. Bekantskapen hände tack vare Demis chef – Sparkcykel brun under konserten Ariana Grande, alla unga var och kommunicerade i samma VIP-zon.