Nyheter

Guldmedaljör vid de olympiska spelen i Rio Vera Biryukova fick en tatuering “olympiska symboler – ringar” på handleden

Rio -olympiska guldmedaljören Vera Biryukova deltog i ett möte som arrangerades av rytmiska gymnastikfans i hennes hemstad Omsk. Upp till femtio personer kom till evenemanget, som ägde rum den 11 september nära Omsk Musical Theatre, som omringade den unga idrottaren med blommor, gåvor och gratulationer, och särskilt hängivna fans bombade flickan med begäran om autograf och ta ett foto..

Vera Biryukova tatuering - foto 1

Vera Biryukova tatuering – foto 1

Den unga gymnasten svarade på uppriktiga frågor från fansen

Den nyligen präglade nationella sportstjärnan chattade nonchalant med fans och journalister. Vera sa att efter att hennes tal var slut var hon den första som ringde sin mamma i Omsk. Till en uppriktig fråga om flickans inställning till hennes rykte som en riktig sexsymbol för de senaste spelen, svarade gymnasten blygsamt att detta fortfarande var mycket ovanligt för henne. Den berömda Omsk -kvinnan visade fansen sin medalj och tog en selfie med alla.

Rio Games -mästare tatuerad med olympiska ringar

Under mötet visade det sig att mästaren i spelen i Rio fick en tatuering i form av olympiska ringar; de andra medlemmarna i det olympiska laget gjorde samma tatueringar för att hedra det ryska lagets triumferande seger. Den unga gymnasten visade stolt upp fem snyggt tatuerade ringar för fans och journalister; Veras tatuering var placerad på baksidan av hennes vänstra arm.

Vera Biryukova tatuering - foto 2 Vera Biryukova tatuering – foto 2 Vera Biryukova tatuering - foto 3 Vera Biryukova tatuering – foto 3 Vera Biryukova tatuering - foto 4 Vera Biryukova tatuering – foto 4 Vera Biryukova tatuering - foto 5 Vera Biryukova tatuering – foto 5

Vid sommar-OS 2016 fick en artonårig idrottsman från Omsk det högsta utmärkelsen i landslaget för sin prestation i gymnastiktävlingar. Som belöning för den framgångsrika representationen av landet vid internationella tävlingar presenterade Rysslands president Vladimir Vladimirovich Putin mästaren med en vit BMW. Den 5 september återvände Vera till Omsk från huvudstaden, på flygplatsen möttes hon av mer än hundra fans och en specialbeställd limousin.

Förberedd av: Mechnikov Ivan Iljitj

Publicerad enligt information från en vänlig webbplats för tatueringar – portaltattoo.ru.