Nyheter

Halsey tatuerade sig bara några sekunder innan hennes Saturday Night Live -uppträdande

Om du med den korta fashionabla frisyren och den ljusa hårfärgen ännu inte har insett att Halsey fortfarande är en rebell och alltid kommer att hitta något att överraska publiken med, så här är din bekräftelse. Halsey brukade vara impulsiv och visade lite hänsynslöshet, men nyligen presenterade hon publiken för en speciell överraskning..

Halsey fick en tatuering några sekunder innan hon uppträdde på Saturday Night Live - foto

Halsey blev tatuerad sekunder före sitt Saturday Night Live -framträdande – fakta

Beredd enligt informationen från www.fashion4you.com.ua, där du kan köpa snyggt och billigt badkläder.

Igår förberedde Halsey en överraskningsföreställning för publiken på Saturday Night Live och sjöng med en annan gäst från showbranschens värld – Lil Wayne. Tillsammans sjöng de en av rapparens sista låtar “Can’t be broken”. Den ursprungliga kören framfördes av Thomas Troelsen, så det plötsliga samarbetet glädde fans av båda sångarna..

Det verkar som om detta redan är mycket, men Halsey gick längre och fick en tatuering strax före föreställningen. Sångerskan, vars riktiga namn är Ashley Nicolette Frangipani, fotograferade den nya teckningen och skröt direkt om den på sin Instagram -blogg: “@jonboytattoo fick mig det här några sekunder innan jag gick på scenen.” Jag är ledsen, vad?!

Det är anmärkningsvärt att Wayne själv blev författare till skissen. Halsey har nu en skala på axeln, med “Sins” och “Forgiveness” skrivet på skålarna för att hålla dem i balans. Både Lil Wayne och Halsey är skalor efter deras stjärntecken, men det kan också betraktas som en referens till Drake och Lil Waynes 2011 -låt “She will”, som har den här raden: “På min Vågskala väger jag och förlåter ”

Naturligtvis presterade tjejen helt fantastiskt. Många noterade att Halsey -versionen lät ännu bättre än originalet, som lät hårdare, och Thomas sjöng med en förvrängd elektronisk röst. Fans av sångarna var överens om att den nya versionen kom mer mild och sensuell ut.

Prestandan verkar ännu mer imponerande om du vet att Halsey just injicerade bläck under huden med en nål, vilket faktiskt gör ont. Ta mitt ord för det. Kanske gav detta sångerskan den adrenalinkick som var nödvändig för hennes framträdande. Föreställningen fick direkt hundratusentals visningar på YouTube och tusentals likes. Det finns kommentarer i topparna att “denna refräng är bättre än standardkören.” Och det finns fortfarande många liknande recensioner. Det verkar som om artisterna snabbt måste arbeta tillsammans i studion..

Observera att detta inte är Halseys första tatuering. Nu finns det ungefär sjutton teckningar på sångerskans kropp, och hon tänker helt klart inte stanna där. Intressant nog är att åtta av dessa teckningar helt kopierar tatueringarna till hennes vänner och fylldes samma dag med dem. Halsey verkar vara en mycket lagspelare och gillar inte att göra saker ensam..

Det är oklart vad tatueraren gjorde bakom kulisserna på Saturday Night Live (kanske är det meningen, om någon i laget vill uttrycka sig så). Men i alla fall visade sig slumpen vara extremt framgångsrik. Det återstår bara att uttrycka stor respekt för Halsey för att hon inte är rädd för att göra vad hon vill och lever till fullo – en ny tatuering och ett framträdande på nationell tv, allt på bara tio minuter!

Halsey har redan släppt två framgångsrika album “Badlands” (2015) och “Hopeless Fountain Kingdom” (2017), som framgångsrikt har dykt upp i både USA och Storbritannien. Dessa album presenterade lyssnarna för flera minnesvärda hits inklusive “Colors”, “Now or Never”, “Hurricane”, “New Americana” och det extrema – “Without me”, som Halsey till och med uppträdde på i serien “Victoria’s Secret”.

Vi tror att denna prestation bara kommer att bidra till utvecklingen av flickans karriär. Och vi önskar Halsey framgång i alla hennes strävanden och ser fram emot nytt material och nya tatueringar.!

Förberedd av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)