Nyheter

Henna fräknar

Fräknar är en ovanlig trend som ständigt faller ur mode med en smäll, eller blir en modetrend med blixtsnabbhet. Detta har hänt många gånger.

Henna freckles - bild - skärmsläckare - omslag - förhandsgranskning,

Henna fräknar – intressanta innovationer och funktioner

Varje sommarsäsong visar oss ett nytt sätt att göra dig tillfälliga fräknar, och en av de mest populära och effektiva resterna – att applicera fräknar med henna. Henna är ett naturligt färgämne som ofta används i hår, hud och tillfälliga tatueringsdesigner.

Förmodligen kommer du nu att skynda dig att försöka applicera henna -fräknar på dig själv, kanske till och med omedelbart bestämma dig för att göra det på ditt ansikte, men vi kommer att be dig att avstå från sådana handlingar, eftersom detta förfarande är mycket mer komplicerat än det verkar.

Ett exempel på en acceptabel applicering av henna -fräknar

https: /// wp-content/uploads/2020/02/Ett exempel på en acceptabel applikation av fräknar- video.mp4

På youtubens öppna ytor kan du se många försök av tjejer som har erfarenhet och vissa färdigheter när det gäller att sminka sig för att göra sig fräknar från henna, inte alla får ett acceptabelt resultat och de som kunde uppnå önskad effekt notera att arbeta med henna för att utföra fräknar på kroppen är mycket svårare än det verkar. Detta beror på färgämnets särdrag och finhet..

Henns snabbhet, noterar inte bara användarna, även så kända tillverkare som Beachcombers talar om det. Företagsrepresentanter uppger att även erfarna hennaartister regelbundet rapporterar problem och oförutsägbart beteende hos sin henna..

Det vanligaste problemet är hennaens exponeringstid för huden. Liksom de flesta färgämnen tenderar henna att mörkna med tiden – ju längre henna är på huden, desto mörkare blir den, och när det gäller tekniken att applicera fräknar visas de tydligare och mer uttrycksfulla fräknarna efter att ha tagit bort huvudlagret av henna.

Inte det bästa resultatet av att applicera fräknar med henna

https: ///wp-content/uploads 2020/02/Not-the-most-successful-result-of-applying-freckles-video-video.mp4

Om du ändå bestämmer dig för att experimentera med att applicera henna -fräknar, se till att ha din klocka nära till hands, titta på tiden noggrant och innan du avslutar arbetet, träna på den “grova” delen av kroppen, till exempel på armen eller benet.

Förresten, fräknar kan göras av en tatuerare, du kan göra dem permanenta – denna tjänst erbjuds i vissa tatueringssalonger..

Titta på videon: