Nyheter

Hur förlorar 122 pounds kommer att påverka utseendet på dina tatueringar

Oavsett om du går ner i vikt eller går upp i vikt blir dina tatueringar hemska! Detta är en lögn, osann och ologisk spekulation som kommer att motbevisa upplevelsen av en kvinna som slängde ner 65% av sin vikt, tappade 122 kilo och hennes tatuering ser bra ut.

Hur förlusten av 122 kilo kommer att påverka utseendet på dina tatueringar - information och foton

Hur förlusten av 122 kilo kommer att påverka utseendet på dina tatueringar – information och foton

Hur att förlora 122 kilo kommer att påverka utseendet på dina tatueringar – verklig historia och foton

(Om du inte vill läsa kan du lyssna på ljudversionen av artikeln)

Det kommer att handla om en infödd i Storbritannien, som i fem år har kämpat med övervikt, både på fysisk och moralisk nivå – Emmy Murphy, på det sociala nätverket Instagram, kan du hitta henne genom länken @splattard.

Flickan lyckades gå ner mer än 120 kilo, för detta var hon tvungen att tillgripa både kirurgiskt ingrepp och långa och hårda pass för att gå ner i vikt.

Det finns många intressanta och anmärkningsvärda tatueringar på Emmys kropp, och vi kan inte annat än fråga henne hur viktminskning har påverkat utseendet på tatueringsdesignerna. Dessutom, i en tid med totala problem med övervikt och samtidigt strävan efter attraktivitet, kommer hennes historia att motivera läsarna perfekt. .

Hur historien om viktminskning började och vad som föregick den?

Faktum är att jag alltid ansåg mig själv frisk, jag hade normalt blodtryck och puls, läkarna hittade inga hälsoproblem, men samtidigt tänkte jag alltid på barn och ville ha dem.

Med min vikt och hudfärg är att få ett barn en osäker händelse för både barnet och mig – det spelade en viktig roll.

Dessutom har jag alltid utsatts för, om inte mobbning från andra, sedan förlöjligat – säkert. När jag lämnade huset kände jag inte bara andras åsikter, deras fördömande i mina tankar, utan jag skrattar högt i min adress och förlöjligar mig själv, bakom ryggen, förstås – på grund av min vikt och byggnad.

https://www.instagram.com/p/B8_Vuj3jTrm/?utm_source=ig_web_copy_link

Hur började viktminskningen??

Jag kan inte säga att min kost alltid har varit fel eller kritiskt annorlunda än vad de flesta äter. Jag åt bara mycket, jag hade alltid problem med vikten, vid 20 års ålder var jag fet, och under perioden efter bröllopet slappnade jag av och slutade kontrollera mig själv.

Under den här tiden slutade jag träna och försöka begränsa mig själv i mat, vilket ledde till att jag bestämt bestämde mig för att göra något för mig själv. Och började genast göra det.

Efter samråd med specialister lärde jag mig att magen i magen, på grund av konstant överätning, är mycket större än de flesta, och det gör att jag hela tiden vill äta och fylla den. Och med en sådan volym, även om jag helt fyller den med något kalorifattigt, kommer det fortfarande att vara mycket mer än min kropp behöver. Det visade sig vara en slags ond cirkel.

Lösningen var kirurgi för att ta bort en del av magen, cirka 80% – Vertical Sleeve Gastrectomy, även kallad VSG. Direkt efter det ändrade jag min kost och började äta uteslutande på råd från en nutritionist och inte bara fylla utrymmet i magen förrän hungern var mätt..

Redan 3 veckor efter operationen fick jag börja gå (gå) ner på gatan, efter 8 veckor tillät läkarna mig att gå till gymmet – jag gjorde det gärna.

Mina träningar började gradvis och inom ett år nådde jag 4-5 dagar i veckan i gymmet. 15-20 minuters konditionsträning på ett löpband, en timmes styrka.

Sedan kopplade jag till jogging – separat från gymmet och stegvis gjorde jag framsteg, jag började springa mer – det fascinerade mig, jag gillade resultatet, nya rekord och segrar.

Sedan lade jag till badmintonkurser.

Dessutom lärde jag mig att laga mat – att göra det inte bara ur hälsosam näring, utan också utsökt. Jag hittade ständigt nya rätter från olika kök som jag skulle vilja smaka och samtidigt skulle ha lite kolhydrater – passade min näringsläkare.

Sådan näring gjorde att jag lättare kunde hantera psykologiska stunder och inte lida av gamla vanor i samband med mat och dess mängd..

https://www.instagram.com/p/B7CAuZJjIeO/?utm_source=ig_web_copy_link

Vad var det största problemet med din viktminskning?

I själva verket var tid ett problem för mig! Det var väldigt svårt för mig att arbeta från 9 till 5, gå på högskolekurser på kvällen och lyckas kombinera alla obligatoriska aktiviteter med matlagning och träning, vilket krävde mycket tid, vilket var tillräckligt för sömn, och kanske inte tillräckligt ibland.

Hur viktminskning och gympass påverkade dina tatueringar?

När det gäller mina tatueringar är allt super! Jag, som optimist, räknade med något värre.

Och det finns ett antal skäl för att hålla mina tatueringar i gott skick efter att ha gått ner mer än 120 kg..

Jag hade en bra tatuerare – alla mina tatueringar är av hög kvalitet, jag är övertygad om detta.

De flesta av mina tatueringsdesigner är relaterade till djur, vilket gör en viss krökning av mönstret mindre märkbar på grund av viktminskning och förändringar i kroppsstorlek.

Jag hade inte en tatuering på insidan av min arm eller lår.

Jag gjorde mycket med järn, vilket gjorde det möjligt för mig, med en allmän viktminskning, att inte förlora mycket i volymen på mina armar, utan att göra dem bara olika i kvalitet – jag tror att det här är det viktigaste.

Men – det är inte allt, inte allt är så enkelt.

Naturligtvis, med sådan viktminskning, hade jag problem med slapp (överflödig) hud. Det löstes på det enda befintliga sättet – att ta bort onödig hud.

Jag bad verkligen kirurgen att spara mina tatueringar under operationen – han sa inledningsvis att det inte skulle fungera. Jag tyckte att det var bättre – att tappa svansen från kantarellen (Ketsune) eller klippa av en del av svansen från karpen? =)

Som ett resultat gjorde kirurgen ett bra jobb.!

Han lyckades klippa av en sektion på insidan av armen och sy allt så att 99% av tatueringsmönstret bevarades och kantarellen på ritningen kopplade till Karp Koi.

https://www.instagram.com/p/B6dLt2UjhQs/?utm_source=ig_web_copy_link

Vad är dina planer för tatueringar härnäst?

Redan under tiden jag gick ner i vikt dök tatueringsritningar upp på underbenet, jag planerar att stänga ärren på armen med tatueringar som återstår efter hudborttagning.

Och jag kommer att göra planer för tatueringar, utifrån min form, försöka kringgå potentiellt farliga platser, till exempel höfterna, som kan förändras kraftigt på grund av viktminskning..

Vad kan du önska dig själv igår (för fem år sedan)?

Jag skulle vilja ha mer uthållighet, att gå bestämt mot målet. Ignorera misslyckanden och fokusera på framgångar. Lämna gärna människor i det förflutna – som är giftiga, spring aldrig efter någon. Försök att njuta så mycket som möjligt.

https://www.instagram.com/p/B55FagADb3z/?utm_source=ig_web_copy_link