Nyheter

Kanske den mest användbara tatueringen i världen

Från materialet lär du dig historien om en texttatuering med en hemadress och en dotters telefonnummer i handen på en 72-årig man från Saigon, som gillar att gå runt i staden länge, men på grund av sin ålder och minnesproblem glömde han ofta vägen hem och hittade en väg ut ur rådande situationer.

Tatuering med adress och telefonnummer för att hjälpa till med minnesproblem - foto 1

Tatuering med adress och telefonnummer för att hjälpa till med minnesproblem

Denna berättelse publicerades på Internet av en tatuerare från Saigon, Bui Wan Kuan, som berördes av denna berättelse och blev förvånad över själva faktumet med en sådan behandling. detta har aldrig hänt tidigare i sin karriär som tatuerare.

Enligt tatueraren älskade hans ovanliga klient att vandra runt i staden länge, men på grund av åldersrelaterade förändringar och minnesstörningar glömde han ofta sin väg hem, vilket ledde till allvarliga problem. Dottern till en 72-årig man försökte på alla möjliga sätt påverka situationen, till den grad att hon tvingade sin pappa att bära en skylt med sin dotters hemadress och telefonnummer, men tydligen gav ett sådant tecken mannen obehag, och han förlorade helt enkelt det (och möjligen kastade bort).

Tatueraren konstnär noterade att ordern var med ett besök i huset och själva historien om hans dotter, och detaljerna i beställningen varnade honom först, för att vara ärlig, han ville inte ens ta jobbet, eftersom orolig för hur en äldre person skulle uppfatta smärta.

Tatuering med adress och telefonnummer för att hjälpa till med minnesproblem - foto 2

Men när han kom till adressen såg tatueraren en ganska glad gubbe som entusiastiskt väntade på att använda tatueringen och villigt delade minnen från sin ungdom, vilket han märkligt nog kom ihåg perfekt.

Enligt dottern till en “äldre rullator” var det oerhört svårt för henne att hitta en tatuerare som skulle ta jobbet, innan hon hittade Bui Wang Kuan, som gick med på att hon var tvungen att höra ett avslag från ett dussin mästare.

Nu kan farfar fritt gå runt i sin älskade stad så mycket han vill, för han har en extremt enkel men otroligt användbar tatuering.

Vad tycker du om detta? Lämna din åsikt i kommentarerna – nedan, vad tycker du om lämpligheten av sådana tatueringar för äldre?

Titta på videon: