Nyheter

Kat Won Dee och Rafael Reyes tillkännager sin sons födelse

Vid trettiosju års ålder hann Kat Won Di prova sig fram i många skepnader. Naturligtvis har flickans huvudsakliga passion alltid varit tatueringskonsten. Av hobbys skull tappade tjejen till och med skolan vid 16 års ålder för att göra hennes hobby till sitt livs arbete..

Kat Won Dee och Rafael Reyes tillkännager sin sons födelse - foton och fakta

Kat Won Dee och Rafael Reyes tillkännager sin sons födelse – foton och fakta

Kat Won Dee och Rafael Reyes tillkännager sin sons födelse

Kat lyckades arbeta i många stora salonger, öppna sin egen, komma in i Guinness rekordbok och även släppa två böcker om hennes hobby, som har blivit ovillkorliga storsäljare. Dessutom öppnade Kat ett konstgalleri och boutique Wonderland Gallery, lanserade sin egen kosmetikserie, Kat Von D Beauty, som snabbt fick enorm popularitet. En verkligt begåvad person är begåvad i allt. Det kan tyckas att Kat lyckas med allt hon rör vid, men tjejens personliga liv fram till en viss tid var inte lika molnlöst som hennes karriär..

Kat lyckades gifta sig 2003, 2011 upplevde hon en virvelvindromantik med programledaren Jesse James, två gånger tillkännagav och avbröt förlovningen. 2012 gifte sig tatueraren nästan med DJ Deadmau5, men bröllopet skedde inte på grund av förräderi mot brudgummen. Och för att inte tala om kortsiktiga romanser..

Men nu verkar allt vara över. Efter en rad misslyckanden fann tatueraren Kat Won Di äntligen lycka i sitt personliga liv och fann sin egen fristad. Den 3 december meddelade tatueraren och före detta reality -tv -stjärnan Kat Won Dee att hon och hennes man, Rafael Reyes, hade blivit föräldrar för första gången. Deras förstfödda var en pojke.

Den tidigare ägaren till den världsberömda salongen “LA Ink” delade på lördagen de goda nyheterna på sin blogg på Instagram. Hon och Reyes bestämde sig för att ge barnet namnet Lifar Von Di Reyes. Faktum är att Rafael Reyes, musiker, författare och artist, ibland använde namnet Lifar Sayer som pseudonym.

Även under graviditeten kritiserades Kat ofta för att hon öppet uttryckte sina åsikter. Hon och hennes man bestämde sig för att uppfostra barnet i traditionen med vegetarianism och inte att vaccinera honom. Kat var tvungen att ingå argument med prenumeranter för att försvara sin position, men sedan slutade kvinnan att göra det helt och hållet..

Men nu är allt över, och ingenting kan förmörka lyckan hos unga föräldrar. ”Möt vår förtjusande bebis, Lifar Von Di Reyes”, skrev Von Di i ett inlägg och bifogade ett foto på Reyes som höll en nyfödd. “Tack till våra kära vänner och familj, fans och följare för detta, för ert tålamod, för att ni väntat så länge på att vi skulle meddela sitt utseende!”

Won Di skrev också att hon och Reyes vill “fokusera på barnet och deras magiska relation, som nu har kompletterats med lika underbara föräldraansvar, under de kommande fyrtio dagarna.”.

Reyes och Won Di verkar vara ett mycket harmoniskt par. Kreativa informella föräldrar är helt klart ivriga att ägna sig åt sin efterlängtade bebis. Reyes, som är skaparen av musikstilen “Cholo goth”, delade också några bilder av den nyfödda på sin Instagram..

“Vad är kärlek? Detta är min fru och min son ???. Kanske är det inte riktigt synligt för mig, men inuti brister jag bara av glädje! Jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv! ” – han skrev. ”Det här året har gett mig så mycket att det gör mig väldigt glad, vilket jag verkligen är tacksam för. Kitty, jag älskar dig så mycket. Jag har aldrig sett någon ge all sin styrka som när du födde vår son. Magi är verklig, och det är min kärlek till dig @thekatvond ??? “- Inlägg från Instagram Reyes den 2 december 2018.

Won Di och Reyes gifte sig den 21 februari i år, bara en vecka efter att ha meddelat sitt förlovning..

Tatuerare Kat Von D – fotoexempel från 2016-03-16 (227 foton):

Titta på videon:

Förberedd av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)