Nyheter

Kentucky fotbollsspelare får tatuering av vildkatt

Kentucky fotboll tar stora förluster – High -End målvaktstränare Wendel Robinson flyttar till Nebraska på onsdagen.

Amerikansk fotbollsspelare från Kentucky tatuerar sig med en vild katt - foto 0

Amerikansk fotbollsspelare tatuerad – historia

Är det värt att ens ifrågasätta fotbollslojaliteten för diphenisv -tacklingen (den unge mannen spelar i mitten av försvarslinjen) från Springfield, Ohio, Isaiah Gibson?

På sin Twitter -blogg på onsdagen visade Gibson upp en enorm vildkattstatuering på benet. Den svartvita vildkatten blottar tänderna och verkar riva huden med vassa klor. Med hela sitt utseende varnar han motståndarna för att han är beredd att slåss till det sista. Symboliskt, eller hur? Så Jesaja bekräftade sin kämparanda med en ny tweet..

”Stor blå nation, jag är här för att säga att jag älskar alla. Låt oss göra det en gång till i Orlando och få det rätt ”, tillade Gibson lite senare. Sådan iver kommer definitivt att ha en gynnsam effekt på lagets resultat i framtiden..

Kentucky amerikansk fotbollsspelare tatuerar sig med en vild katt - foto 1

Förresten, Gibson själv sa att han diskuterade idén om en tatuering med sin mamma, och hon hade inget emot det. En gång sa Isaiah till henne att “nu är han en” Wild Cat “och kommer att förbli så till slutet av sitt liv.” Vi verkar ha fått den tydligaste bekräftelsen på detta..

Gibson, som är rankad trettio andra i den nationella defensiva tacklingen av 247Sports, rekryterades av den brittiska tight end-tränaren och rekryteringschefen Vince Murrow. Jesajas höjd är 190 centimeter och väger mer än hundra kilo. Killen är definitivt perfekt för rollen som defensiv tackling, för vanligtvis är dessa de största och starkaste försvarsspelarna. Perfekta fysiska data kompletteras perfekt av förfinad teknik och en stor önskan att komma till seger. Många ser Jesaja som en lovande ung idrottsman och förutspår en fantastisk framtid för honom i stora idrotter..

Kentucky amerikansk fotbollsspelare tatuerar sig med en vild katt - foto 2

Gibson började spela för Kentucky den 19 september efter att tidigare ha arbetat i Wisconsin, Purdue, Georgia och Florida.

Gibson välkomnade Murrow till sitt hem under tränarbesöket den 28 november, liksom laghuvudtränaren Mark Stoops, Gibsons Springfield -lagkamrat och tidigare brittiska målvaktstränaren Moses Douglas den 2 december. Båda i Springfield coachas av före detta Wild Cats defensiva back Moe Douglas. University of Kentucky sportlag kallas traditionellt Wild Cats, och Springfield High School -laget är inte annorlunda..

Kentucky Football Club är rankad trettiotredje i landet för 2019. Wild Cats förväntas ansluta sig till stjärnmittfältaren Jared Casey på torsdag.

Kentucky amerikansk fotbollsspelare tatuerar sig med en vild katt - foto 3

Undersökande resultat: Även om Isaiah valdes som en defensiv tackling och gör det bra på college -nivå, har jag en känsla av att han i framtiden kommer att kunna bli en NFL (National Football League) spelare och ta positionen som center forward . Jag tror att den här killen har alla chanser att uppnå mycket mer. Döm själv: han är en fantastisk lång snapper, han har starka ben och armar, Gibson är utan tvekan en fysiskt stark spelare. Gibson spelar den defensiva tacklingspositionen och kombinerar styrka och snabbhet i sin teknik; hans skådespeleri kommer att bli ännu bättre när han går på college och genomgår ett träningsprogram som syftar till att förbättra fysisk kondition och uthållighet. Hans teknik blir bättre, han lär sig passera passningar på ett nytt sätt och börjar bara förstå hur annorlunda du kan spela försvar. Men det som händer nu kan bara kallas början på Jesajas väg i sportens värld. Vad kommer härnäst? Vi kommer att fortsätta att följa med intresse Jesajas och hans lagkamraters framsteg; återstår bara att önska de unga lycka till och stor tro på sig själva och sina drömmar.

Titta på videon:

Förberedd av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)