Nyheter

Kieran Hayler, Katie Price ex-make, täcker över en gammal tatuering av henne

Kieran Hayler blir av med en pin-up-tatuering med sitt ex Katie Price i ett avsnitt av MTV: s Just Tattoo Of Us.

Kieran Hayler - Katie Price ex -man överlappade en gammal tatuering av henne - fakta och foton

Kieran Hayler – Katie Price ex -man överlappade en gammal tatuering av henne – fakta och foton

Kieran Hayler, Katie Price ex -make täcker över gammal tatuering av henne – fakta.

Innan avsked hade den 31-åriga kändisen en bild av en tidigare glamorös modell i underkläder på benet.

Kiran bestämde att han inte behövde en ständig påminnelse om att Katie applicerade direkt på kroppen och lät sin vän välja en ny teckning för honom, enligt Now Hot TV..

Kieran Hayler - ex -make till Katie Price täckte den gamla tatueringen med hennes bild - foto 1

Farväl: Kieran Hayler täckte pin-up-tatuering av sin ex-fru Katy Price på MTVs Just Tattoo Of Us.

Programmets höjdpunkt är att vänner eller partners till hjälten i showen väljer en tatueringsdesign för honom, som han inte kommer att se förrän det är klart.

Kierans vän valde ett stort svart skepp för att täcka sin tidigare älskares tatuering. Enligt kändisen var han imponerad när han först såg den nya bilden..

Samtidigt skämtade Kiran: “det här fartyget har redan seglat” och antydde hans misslyckade förhållande till Katie.

Påminnelse: Innan uppbrottet hade den 31-åriga kändisen en tatuering av en tidigare glamourmodell i underkläderna på benet.

För två månader sedan blev Kiran också av med “K” -tatueringen på fingret och rådde andra att aldrig tatuera sina älskade namn..

Katie och Kieran skildes i augusti, och hon hittade snabbt en ersättare i personen till den 25-årige affärsmannen Alex Adderson..

Som ni vet har ex-makarna inte talat sedan Katie dök upp på Kierans trettionde födelsedag oinbjudna och kraschade sin rosa Range Rover för 75 tusen pund på vägen hem..

Hon greps misstänkt för rattfylleri och Kiran stannade hos henne på polisstationen tills hon släpptes..

Cover-up: Kirana var imponerad av den nya ritningen av ett stort svart skepp valt av sin vän för att täcka tatueringen av den tidigare älskaren av Kiran.

Men Katie och hennes före detta man verkar ha rättat till sitt förhållande igen, och för inte så länge sedan sågs de igen tillsammans. De fick en vänlig kram den här gången..

The Sun rapporterade dock att Kirans flickvän, flygvärdinna Michelle Pingst, var så upprörd över förnyelsen att deras romantik nu “hänger i en tråd”..

Katie och Kieran träffades på parkeringen, möjligen för att prata om sina barn, femåriga Bunny och fyraåriga Jetta. Under mötet log de oändligt och tycktes flirta lite med varandra..

När den röriga Kiran återvände till sin bil, hade han ett stort leende på läpparna. Tydligen var han glad att Katie äntligen förlät honom efter hans svek, och de kom överens igen..

Överraskning! Programmet är känt för att vänner eller partners väljer excentriska tatueringar för personen som de kom till showen med.

När det blev känt för The Sun blev Michelle oerhört upprörd över deras möte, och parets relation hotas nu, trots att de nyligen valde ett hem i Yorkshire tillsammans..

Källrapporter: “Kieran och Michelle letade efter ett hus nära Shipley.”.

“Deras förhållande har blivit mer ansträngt under de senaste veckorna och de är inte längre så nära som de en gång var.”.

Ner med det förflutna: För två månader sedan tog Kiran också bort tatueringen med bokstaven “K” på fingret och rådde att aldrig tatuera sig med namnen på sin älskade.

“Hej, tatuering”: Kiran delar ett foto på Instagram med ett delvis raderat “K”.

“Dessa bilder av Katie med Kieran gjorde bara saken värre, och Michelle vill veta vad som händer.”.

Dessutom, i september förra året, hade Katie redan en uppgörelse med Michelle efter att den senare kysste sin dotter Bunny vid skolporten..

Mindre än några timmar efter Katies kram med Kieran meddelade hon att relationerna med sin tidigare älskare, personliga tränaren Chris Boyson, som hon uppmärksammades med på flygplatsen, skulle förnyas..

Glöm det förflutna? Katie och hennes före detta man verkar ha passerat sin värsta period, och för inte så länge sedan sågs de igen i en vänlig famn..

Du kan se hans reaktion på hans nya tatuering i nästa nummer av Just Tattoo Of Us i morgon klockan 22 på MTV..

Ny kärlek: Bara några timmar efter att Katy kramat Kieran bekräftade hon att hon hade förnyat ett förhållande med sin tidigare älskare, personliga tränaren Chris Boyson – de sågs på flygplatsen tillsammans.

Information för förberedelse av publikationen tillhandahålls av webbplatsen – “bepanten plus“, En produkt för skonsam hudvård.

Fotoval av tatueringsteckningar med porträtt av tjejer från 2016-03-16 (210 bilder):

Titta på videon:

Förberedd av: alex-somrar (Alexey Sergeevich)