Nyheter

Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag

Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering. Hon har redan en tatuering – stjärnan gjorde en inskription på vänster hand – namnet på hennes dotter, som hon fyllde för 7 år sedan. Inskriptionen görs närmare handleden. Det är på engelska. Nu vill hon fylla i namnet på sin yngsta dotter Theona. Hon bestämde sig för att göra inskriften innan hennes tjejs födelsedag, det vill säga den 22 januari, innan hon fyller ett år..

Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag - foto 3

Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag – foto 3

Borodina publicerade ett foto i Instaqram, där namnet Theon är skrivet på latin på ett papper. Under fotot skrev hon att hon samma dag skulle göra en tatuering på armen. TV -presentatören döljer fortfarande hur hennes dotter ser ut. Alla fans av stjärnan hoppas att Ksenia Borodina den 22 januari kommer att ställa ut alla foton.

Det finns människor som började beundra en sådan prestation av stjärnan, andra tvärtom fördömda. Till exempel undrar en av prenumeranterna varför en mamma ska dekorera sin kropp med sina barns namn. Det är bättre att göra några andra användbara åtgärder så att barn kommer ihåg sin mamma för handlingar.

Stjärnan har redan en fjädertatuering på fotleden. Tatueringen gjordes 2015, på platsen för den tidigare delfintatueringen. Denna tatuering innebar lekfullhet och kärlek till frihet..

Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag - foto 1 Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag - foto 2 Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag - foto 4 Ksenia Borodina bestämde sig för att dekorera sin kropp med en annan tatuering för att hedra dotterns första födelsedag - foto 5

Det är väldigt modernt att tatuera sig nu. Förmodligen finns det inte en enda stjärna som inte har en enda tatuering på kroppen..

Förberedd av: julia0891 (Osadchaya Yulia Petrovna)