Nyheter

Maddie Zieglers första tatuering

Från materialet kan du lära dig om den första tatueringsteckningen av en ung dansare, modell och skådespelerska – Maddy Ziegler, som hon gjorde som en hyllning till sin mormor.

Maddie Zieglers första tatuering - foto 3

Maddie Zieglers första tatuering: fakta och foton på tatueringen

Maddie Ziegler dök upp på tv -skärmar i mycket barndomsålder – flickan var 8 år gammal. Sedan dess var hon ständigt under uppsikt av fans och alla åskådare, vilket gjorde hennes liv till ett liv under ett mikroskop..

Trots att hennes uppväxt skedde i bokstavlig mening – online, förblev flickan – en tjej, och hon firade sin artonde födelsedag med en helt standardakt, efter att ha gjort sin första tatuering.

Maddie Zieglers första tatuering - foto 2

Naturligtvis skiljer sig historien om den populära Maddie Ziegler från de flesta av oss, hon behövde inte lägga undan pengar från skollunchen och samla in pengar som donerats av släktingar till hennes födelsedag för att vända sig till en “budget”, kanske nybörjande tatuering konstnär för en billig första tatuering.

Maddie tog bara och gick till stjärntatueraren Dr. Wu, och hela evenemanget sponsrades av hennes vän, den världsberömda makeupartisten Tony Brewer..

Dr Wu – känd som en mästare i fint arbete, som skickligt arbetar med fina linjer och djärvt arbetar med en nål, det är av denna anledning som han fick i uppdrag att tatuera namnet “Francis” på Maddy Zieglers revben (i området nära kistan).

“Francis” är namnet på Maddie Zieglers mormor, som hon var extremt nära med.

Maddie Zieglers första tatuering - foto 1

En lektion från Maddie Ziegler för alla tonåringar

Som regel blir de flesta tatueringar som gjorts vid + – 18 år gamla föremål för besvikelse och senare – de gömmer sig, gömmer sig och till och med tas bort..

Maddie Ziegler agerade extremt klokt för sin 18 -åring. Hon valde inte bara en genomtänkt, återhållsam, demokratisk design, lade den på en plats som låter dig dölja tatueringen, dessutom gjorde hon denna tatuering av Dr. Wu, som garanterade tatueringens maximala kvalitet.

Maddie Zieglers första tatuering - foto 4

Ta en titt på denna unga stjärnas exempel och ta det ombord!

Här är en sida på Instagram Maddy Ziegler, för dem som blev intresserade av tjejen.

Titta på videon:

https: ///wp-content/uploads 2020/10/First-tattoo-Maddy-Ziegler-video.mp4

Datum: 06.10.2020