Nyheter

Mario Balotelli och hans fem tatueringar under helgen: fakta och foton

Från materialet lär du dig om fem nya tatueringsdesigner (inklusive “Black Power” -tatueringen i ansiktet) som den berömda italienska fotbollsspelaren Mario Balotelli gjorde för sig själv på ett par helger, du kan se tatueringsdesignerna på fotot.

Mario Balotelli och hans fem tatueringar under helgen - foto 2

Mario Balotelli och hans fem tatueringar under helgen: intressanta fakta och bilder på tatueringen

Få skulle våga säga det för de senaste åren för en fotbollsspelare Mario Balotelli – var lätta. Under året spelade idrottaren för tre olika lag: “Nice”, “Marseille”, “Brescia”.

Efter att Mario försökte sig på titeln som en av de bästa målskyttarna i världen fick han nöja sig med 5 mål av 19 matcher för Brescia, vilket troligen påverkade det faktum att fotbollsspelaren vände sig till tatuerare, för nya tatueringar..

En resa till en tatueringssalong för nya tatueringar har blivit mer än givande. 5 nya tatueringsdesigner har dykt upp i fotbollsspelarens nacke, huvud och ansikte. Förresten, detta ledde oss till tanken att kända idrottare idag bara får 5 tatueringar åt gången, för tidigare NBA MVP Derrick Rose, fick nyligen 5 tatueringar i en körning.

Mario Balotelli och hans fem tatueringar under helgen

Om tatueringsteckningar av Mario Balotelli

Oavsett hur vi försöker utvärdera det konstnärliga värdet av en teckning är en tatuering på ett ansikte alltid ett flashigt uttalande. Speciellt om vi överväger den nya tatueringen med inskriptionen “Black Power” över fotbollsspelarens högra öga..

Mario Balotelli, som svart italienare, attackeras ofta av fans under matchen, som är klart rasistiska. Detta hände ganska nyligen under matchen mellan Hellas Verona och Lazio. Många fotbollsexperter var överens om att en sådan tatuering är ett orädd uttalande i överträdarnas ögon..

Komplett med en tatuering inskription, gjorde idrottaren följande tatuering mönster:

  • Tatuering med bokstaven “M”
  • Fjäder kind tatuering
  • Tatuering med ett kors under höger öga
  • Rytande gorillatatuering på höger hals

Alla tatueringsdesigner gjordes av en mästare – Eros saviano.