Nyheter

“Mexikansk fuskare med tatueringar”

“Mexikansk fuskare med tatueringar.” Den tjugotvå år gamla bruden sprang iväg med en annan man sex dagar efter bröllopet på 30 000 pund i Mexiko. Men snart återvände hon till sin fyrtioåriga make och laddar nu upp ett foto från nätet från ett ultraljud av deras barn till nätverket..

“Mexikansk fuskare med tatueringar” – allt det roliga

En brud som flydde med en annan man efter ett påkostat bröllop på 30 000 pund bekräftar att hon har återvänt till sin man och att de nu väntar barn..

Andy, 40, och Megan Mitchell, 22, sprang iväg bara några dagar efter deras sena bröllop i juni. Anledningen var att Andy sa att bruden fuskade honom under en möhippa.

Den våldsamma sprickan orsakade omedelbart en uppmärksamhet i pressen och chockade allmänheten. När allt kommer omkring satte Andy inte bara sina vigselringar till försäljning utan fick också en tatuering på halsen med inskriptionen “mexikansk förrädare”, som skulle tjäna som en evig påminnelse om hans frus förrädiska svek med en vän.

Men snart meddelade paret från Fife att de var tillbaka tillsammans och till och med väntade barn, för detta blev Andy frisk efter en vasektomi. Tydligen, för Megans skull, var mannen redo att överge de tidigare principerna..

Andy och Meghan gifte sig vid en överdådig ceremoni i Cancun den 3 juni.

Ett lyxigt firande borde ha markerat början på ett lyckligt familjeliv. Men bara sex dagar senare sålde han deras vigselringar till försäljning för £ 400. Andy sa att den unga frun lurade honom precis vid sitt möhippa.

Mannen avslöjade också att han spenderade 2 000 pund på att återhämta sig från sin vasektomi, eftersom hans nya fru sa att hon verkligen ville skaffa barn. Vem visste att sådana rosiga planer skulle kollapsa på grund av lättsinnet hos den nygjorda hustrun.

Megan förnekade att det var otrohet inför bröllopet, men erkände att hon verkligen träffade en annan man efter det och flydde därför med honom.

Frustrerad blev Mitchell intervjuad av MailOnline. Han berättade i detalj att han träffade Megan på en pub för två år sedan, och hur de båda störtade in i denna snabbt utvecklande romantik..

Men han blev helt enkelt krossad när Megan ringde honom efter smekmånadens slut och bad honom lämna deras gemensamma hus, sedan flickan inledde en affär med sin vän. Detta var ett riktigt slag, det var ingen fråga om att fortsätta förhållandet..

Ingen förväntade sig den senare utvecklingen av händelser. Paret återförenades plötsligt i början av oktober, även om de hade haft fyra månaders mellanrum. Vem hade trott att Megan och Andrew inte bara skulle försonas, utan också bestämde sig för att ta deras förhållande till en helt ny nivå.

Den här veckan lade Megan upp ett foto av ultraljudsundersökningen och skrev: “Mitchell Megan Drew”.

Bilden dök upp en vecka efter att Andy meddelade att han och Meghan var tillsammans igen och lyckligt bodde i sitt hem i Keltie, Fife..

Som svar på Meghans inlägg skämtade Andy att de skulle döpa barnet efter en keltisk fotbollsspelare..

Han skrev “Rogic Michtell” med en skrattande uttryckssymbol, till synes för att hedra Celtic Football Club mittfältare Tom Rogk. Han gjorde det avgörande målet i söndags Scottish League Cup -finalen.

Idag delade Andy glada och verkligt sensationella nyheter på nätverket: han och hans fru väntar sitt första barn.

Han skrev: ”Megan Mitchell, 12 veckor och 1 dag av graviditeten. Jag hade en framgångsrik återhämtning från en vasektomi. ” Det är inte känt vad som egentligen fungerade som drivkraften för återföreningen, men paret tänker inte förlora sin lycka en gång.

Med hänvisning till mannen med vilken hans fru fuskade, tillade han: “Scud skjuter nu tomma ämnen.”.

“Mitt barn”.

Bilder på vackra tjejer med tatueringar från 2019-03-12 (362 foton):

Titta på videon:

Förberedd av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)