Nyheter

Mobys nya veganska tatuering

Ja, i den här artikeln kommer vi att prata om den nya tatueringen av samma Moby – en berömd musiker som sålde mer än 20 miljoner skivor med sin musik över hela världen under 1990 -talet och början av 2000 -talet..

Mobys nya veganska tatuering - information och fotoexempel

Mobys nya veganska tatuering – information och fotoexempel

Mobys nya vegan tatuering – fakta och foton

Dessutom är den berömda Moby också känd för att vara en ivrig djurrättsaktivist och vegan under de senaste 30 åren..

1984 blev Moby, tack vare en liten kattunge vid namn Tucker, vegetarian och tre år senare, 1987, blev han vegan..

1996 spelade musiken in ett alternativt rockalbum som heter Human Rights och samarbetade under många år med ett antal djurrättsgrupper och föreningar..

Mobys nya veganska tatuering - foto 4

Det är passionen för djurrätt som har blivit vektorn i valet av många Moby tatueringsdesigner. Till exempel, hans 32 år av veganism, markerade musikern med en tatuering med inskriptionen “Vegan For Life”, som han applicerade på den synliga delen av halsen på den berömda tatueraren från “LA Ink” Kat Won D i september 2019.

En av Mobys kommentarer efter denna tatuering var: “Att arbeta för att skydda djurrättigheter har varit en stor del av mitt liv i över 32 år, och att få denna tatuering som ett resultat är helt förståeligt.”.

Mobys nya veganska tatuering - foto 1

Redan i november 2019 vände sig Moby till Kat Won D igen och 12 stora bokstäver dök upp på hans händer, som tillsammans utgör inskriptionen “Animal Rights”. Ursprungligen applicerades tatueringen med en kontur, och redan i december fylldes den med tät svart skuggning. Moby kommenterade fotot av denna tatuering på Instagram: “Jag har varit djurrättsaktivist länge och jag tror uppriktigt att varje levande varelse på planeten har rätt att leva efter sin egen vilja.”.

Mobys nya veganska tatuering - foto 2

Mobys nästa tatuering på detta tema var en tatuering i ansiktet, i området på höger öga med romerska siffror “VX”, som enligt musikerna symboliserar hans fasta “veganska” utseende..

Mobys nya veganska tatuering - foto 3

Dessutom har Moby slutfört sin gamla korshals -tatuering, som gjordes för över 25 år sedan. Musikern lade korset på halsen med inskriptionen ”Don’t kill”. Förresten, den här uppdateringen gjordes av samma @thekatvond.

Mobys nya veganska tatuering - foto 5

Sedan blev det en paus på cirka tre månader i tatueringen, varefter Moby åter vände sig till tatueringssalongen och gjorde ytterligare en inskription på halsen igen. I den nya tatueringen på Mobys hals kan du se inskriptionen “Skydda de oskyldiga, skydda de utsatta.” Musikern valde själv denna teckning i form av ett motto eller en slags ed, som den hippokratiska ed som läkararbetare gav efter examen. Denna tatueringsdesign gjordes av tatueraren Dan Smith från Captured Tattoo, som också delar Mobys veganska åsikter..

Mobys nya veganska tatuering - foto 6

Vad tycker du om Mobys tatueringar? Vad tycker du om tatueringar på nacken och synliga delar av kroppen? Dela din åsikt i kommentarerna, tack..