Nyheter

Mystisk tatuering av Lady Gaga – mus “House”

Denna artikel kommer att lyfta fram en ny Mystisk tatuering av Lady Gaga – mus “House”, du kan se fotoexempel på teckningen på kändisens kropp, lära dig om teckningens mening och historia, på webbplatsen kan du läsa om resten av tatueringarna till “stjärnan” -sångaren.

Mystisk tatuering av Lady Gaga – mus “House” – allt det roliga

Lady gaga tatuering med mus - foto

Ingen vet det entydiga svaret, vad är anledningen till att Lady Gaga fick en ny mystisk tatuering. Detta är en vanlig mus med ett märkligt namn House. Synen på djuret tycktes fansen inte särskilt roliga. Musen är ledsen, som om inget utstående har förväntats av livet på länge … Lady Gaga har en ny tatuering på axeln. Många fans av den lättsinniga sångerskan är förvirrade: har hon verkligen buktat för depression? Hennes “huligan” -dräkter verkar vara kvar, de ersattes av strikta klänningar. Och musiken är annorlunda! Mustatueringar är en bekräftelse på sångarens filosofiska stämning. Gaga själv uttryckte att House gjordes för att hedra hennes långa arbete med ett lojalt team av stylister som “rådde” henne att uppträda i en köttskinka, bära glasögon i form av en iPod och ta på sig ett slags outfit för provocerande video Love Game.

Mystisk tatuering av Lady Gaga - Husmus - foto

Förresten, Gaga fick sin första tatuering när hon var 17. Inspirerad av hennes lilla diskantspets, präglad på hennes nedre del av ryggen. Ett livsbekräftande stilleben av rosor och vinstockar fångades därefter i närheten. Nyckeln är praktiskt taget ingenstans att se.

Lady Gaga har själv upprepade gånger betonat att tatueringar är en metod för att markera ett betydande skede i livet..

Sad mouse House är den tjugonde bland sångarens alla tatueringar.