Nyheter

Ny amerikansk forskning finner att tillfälliga tatueringar kan ha starka allergiska effekter

Ny amerikansk forskning finner att tillfälliga tatueringar kan ha starka allergiska effekter.

Förmodligen finns det inte en person i världen som inte har tänkt på att tatuera sig. Men innan de får en permanent tatuering gör många människor en tillfällig. Men innan du bestämmer dig för detta steg måste du känna till de positiva och negativa konsekvenserna av denna handling..

Det visade sig att det inte är så mycket positivt med att utföra en tatuering. Det enda positiva med en tatuering är en vackert gjord teckning. Men det finns för många kontraindikationer.

Nyligen genomförda studier i USA har visat att tillfälliga tatueringar kan ha allvarliga allergiska effekter - foto 1

Nyligen genomförda studier i USA har visat att tillfälliga tatueringar kan ha allvarliga allergiska effekter – foto 1

Ibland kan negativa konsekvenser dyka upp direkt, ibland efter en viss tid. Läkare hävdar att tatueringar är hälsoskadliga och ofta är det inte realistiskt att rätta till detta misstag. Ibland kan situationen vara så kritisk att den till och med kan leda till döden..

En annan nackdel är att det inte finns någon sådan auktoritet i världen som styr färgens kvalitet. Vissa undersökningar rekommenderas inte för personer med tatueringar. Detta beror på att den inflammatoriska processen kan börja..

Men det värsta är att du under applikationen kan bli smittad med en infektion som hepatit, AIDS. Dessutom är det i de flesta länder i världen förbjudet att vara blodgivare under det första året efter tatuering. Det är nödvändigt att se till att nålarna är individuella och inte har använts av mästare före dig.

Du kan inte applicera tatueringar hemma. Endast i särskilda institutioner. Allt ska vara så rent och sterilt som möjligt, alla enheter behandlas noggrant. I vissa fall kan blodförgiftning uppstå, ibland till och med dödlig. Var uppmärksam på alla små saker.

Även små tatueringar kan inte appliceras på barn. Deras immunitet kan inte hantera bläcket.