Nyheter

Ny skrivare för omedelbar överföring av tillfällig tatuering på kroppen Prinker S för + – $ 270

Från materialet lär du dig det senaste kropps temporär tatueringsskrivare – Prinker S, som redan finns att köpa idag och kan ändra din uppfattning om en tillfällig tatuering.

Ny Prinker S + Instant Temporary Tattoo Transfer Printer – $ 270 – fakta

Detta material bereddes tack vare information som mottogs vid CES 2020, där alla i en av utställningspaviljongerna blev inbjudna att försöka designa en tillfällig tatuering med Prinker S.

Som en del av utställningen presenterade företaget Prinker, som utvecklar och skapar enheter för att applicera tillfälliga tatueringar, en liten, svart låda (du kan se den på bilden), som liknar en vanlig bärbar pryl, som en flyttbar disk för lagring av data – Prinker S, som kostar cirka 270 och är en komplett tillfällig tatueringsenhet.

Enheten fungerar på utbytbara patroner, som var och en, enligt utvecklarna, kan applicera upp till 1000 ritningar på kroppen. Ägaren har möjlighet att installera antingen en svart patron – $ 99, eller en färgpatron – $ 149.

Enheten fungerar på ett mycket vänligt och enkelt sätt – även ett barn klarar det. Med hjälp av applikationen, som är installerad på din smartphone, kan du välja en design för en tatuering från befintliga eller skapa din egen – programmet tillåter det. Aktivera sedan enheten i en kil och påbörja överföringen av det tillfälliga tatueringsmönstret till kroppen.

På bilden kan du se ett verkligt exempel på hur denna tillfälliga tatueringsskrivare klarar att överföra enkla tillfälliga tatueringsdesigner på handleden..

Innan du flyttar skrivaren över det område av kroppen som du väljer att applicera tatueringen, bör du spruta en speciell vätska från ballongen och sedan flytta skrivaren för en tillfällig tatuering över detta område. Allt händer väldigt snabbt på nästan några sekunder.

Titta på videon:

https: /// wp-content/uploads/2020/01/Video- med- ett exempel- på- skrivaren- för- snabbutskrift- temporär-tatu-Prinker-för –_. mp4