Nyheter

Nya tatueringar av Anuel A.A. och Karol G & ANUEL AA från tatu baby master

Från materialet kan du lära dig om de nya tatueringsdesignerna som mottogs av en av de mest populära latinamerikanska artisterna – Anuel A.A. och Karol G (KAROL G & ANUEL AA) från den berömda tatueringsartisten tatu baby.

Kändisstatueringar av tatu baby - foto 1

Nya tatueringar av Anuel A.A. och Karol G (KAROL G & ANUEL AA) från tatu baby master: intressanta fakta och foton på tatueringen

Ytterligare ett bevis på att värderingar lockar – de två mest populära latinamerikanska artisterna är ett par och till och med tatuerar sig tillsammans..

Anuel A.A. vann det prestigefyllda Billboard Latin Music Award 2019 som New Popular Artist.

Karol G är känd för sina singlar “Mi Cama” med Jay Balvin och “Tusa” med Nicki Minaj. År 2018 vann hon den prestigefyllda Latin Grammy som New Artist.

Killarna blev populära en efter en och träffades vid inspelningen av videon “Culpables”, där de träffades. Och efter några månader fick alla veta om killarnas förlovning, efter att ha bekantat sig med foton av en tung ring på sina sociala nätverk..

Paret förenas inte bara av talang och kärlek till musik, utan också av kärlek till unika tatueringar. Senast besökte killarna den berömda tatueringsmästaren tatu baby – “Ink Master’s”, där de fick flera nya tatueringsdesigner.

Anuel A.A. gjorde sig till en flashig tatuering med orden “Fear God” ovanför ögonbrynet på hans högra öga och ett litet kors under ögat.

Nya tatueringar av Anuel A.A. och Karol G (KAROL G & amp; ANUEL AA) från master tatu baby - foto 1

Karol Gee såg tatueringar på armarna med en färgad fjäril och siffror “+57” på sociala nätverk.

Nya tatueringar av Anuel A.A. och Karol G (KAROL G & amp; ANUEL AA) från master tatu baby - foto 2

Vi vet också att tatu baby inte gör den första tatueringen för Anuel A.A. Tidigare fanns det en tatuering med inskriptioner på vänster hand på en kändis.

tatu baby har nyligen fått fart som tatuerare för kändisar som inte bara ofta besöker sessioner, utan också ofta flyger halva världen för att få en tatuering från sin herre.

Några fler kändistatueringar från tatu baby:

Kändisstatueringar av tatu baby - foto 2 Kändisstatueringar av tatu baby - foto 3 Kändisstatueringar av tatu baby - foto 4

Kändisstatueringar av tatu baby - foto 5 Kändisstatueringar av tatu baby - foto 6 Kändisstatueringar av tatu baby - foto 7