Nyheter

Och David Beckham kommer inte att lugna sig: nya tatueringar på David Beckhams kropp

Alla skriver om sammanbrottet i David Beckhams förhållande till sin fru Victoria. Många läser om det och skvallrar om det. Och David surar inte och träffar nya tatueringar!

Mångarnas favorit – David Beckham, visade nyligen med hjälp av Instagram ett foto av hans helt nya tatuering, som låg på hans vänstra ben, något ovanför benet.

2016 - ny tatuering av David Beckham på vänster ben med ett löpande par - foto

2016 – ny tatuering av David Beckham på vänster ben med ett löpande par – foto

Designen för David Beckhams nya tatuering var en komposition av ett löpande par, som gjordes av en stjärnfavorit – tatueraren Mark Mahoney. David noterade att det tog ungefär fem timmar att få tatueringen..

2016 - ny tatuering av David Beckham på vänster ben med ett löpande par - foto 2

2016 – ny tatuering av David Beckham på vänster ben med ett löpande par – foto 2

När han tittar på nya fotografier av halvnaken David Beckham har hans fans upprepade gånger drabbats av i tvister om det verkliga antalet tatueringar stjärnan har. Från och med 2016 har stjärnfotbollsspelaren mer än 40 tatueringsdesigner på kroppen, som alla har sin egen innebörd..

Lite information och ett foto av David Beckhams tatuering:

David Beckhams tatuering - inskriptionen på Busters hals - tatuerad till ära för hans son - foto David Beckhams tatuering – inskriptionen på Busters hals – tatuerad till ära för hans son – foto David Beckhams tatuering är bara ett foto med David Beckham och hans tatueringar David Beckhams tatuering är bara ett foto med David Beckham och hans tatueringar David Beckhams tatuering - ett foto av en tatuering på lillfingret på höger hand med siffran 99 - en tatuering för att hedra det framgångsrika 99: e året David Beckhams tatuering – ett foto av en tatuering på lillfingret på höger hand med siffran 99 – en tatuering för att hedra det framgångsrika 99: e året David Beckhams tatuering - tatueringsfoto på halsen - text skönhet Harper tatuering till ära för dottern David Beckhams tatuering – tatueringsfoto på nacken – text skönhet Harper tatuering för att hedra dottern

Vi fortsätter att följa och kommer att publicera nya tatueringar på David Beckhams kropp som de ser ut..