Nyheter

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans med sin framtida tatuering

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans och skvallerkolumnister genom att publicera ett foto av hennes framtida tatuering. Vad som fick ex-frun till Dmitry Tarasov att välja just den här ritningen är fortfarande okänt..

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans med sin framtida tatuering - foto 1

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans med sin framtida tatuering – foto 1

Tatueringen kommer att täcka nästan hela ytan på tjejens rygg, vilket är ett ganska djärvt beslut, eftersom ritningen kommer att förbli hos henne för livet och det kommer att vara nästan omöjligt att ta bort det. Idén med själva tatueringen är mycket intressant och otvetydig. Bilden som publicerades av Dmitry Tarasovs ex-fru visar två figurer sammanflätade i en passionerad kyss, omgiven av invecklade mönster och prydnader. Bilden är mycket imponerande och spolar om kärlek och passion mellan två personer. Till vilken period av sitt liv ägnar Oksana denna tatuering, tidigare eller framtida? Det enda elementet i “tatueringen” som Oksana kommenterade är ett kors som kommer att slås ur flickans hals. Frånvaron av ett bröstkors för Dmitry Tarasovs exhustru fick henne att fylla den kristna symbolen på hennes kropp.

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans med sin framtida tatuering - foto 2

Oksana Tarasova chockade och överraskade sina fans med sin framtida tatuering – foto 2

En väl utförd tatuering kommer utan tvekan att bli Oksanas kryddiga dekoration. Men som ni vet börjar allt bara med den första tatueringen …