Nyheter

Olga Zhemchugova fick en tatuering till minne av sin syster

23-årig deltagare i House-2 Olga Zhemchugova delade oväntade nyheter med sina fans. På sin Instagram lade flickan upp ett foto av sin nya tatuering, som hon gjort, till minne av sin avlidna yngre syster. Således ville Olga för alltid bevara bilden av sin älskade, inte bara i hennes själ, utan också på hennes kropp. Enligt flickans kommentarer har hon all rätt att göra detta. Tyvärr var detta meddelande dechiffrerat av många felaktigt, vilket tjänade som grund för en skandal i kommentarerna under inlägget. Olga anklagades för lättsinnighet, liksom slarv i förhållande till sin man och son, som stannade kvar i en annan stad. Förresten, skvallra om att killarna verkar ha skingrats till olika delar av landet av en anledning, avtar inte. Olgas make Gleb, som också deltar i TV-projektet Dom-2, lämnade lilla Misha i Vladivostok med sina föräldrar.

Olga Zhemchugova fick en tatuering till minne av sin syster - foto 2 Olga Zhemchugova fick en tatuering till minne av sin syster – foto 2 Olga Zhemchugova fick en tatuering till minne av sin syster - foto 1 Olga Zhemchugova fick en tatuering till minne av sin syster – foto 1

Det bör noteras att detta inte är Olgas första tatuering. Sådana mönster pryder redan hennes ben och rygg. Nu träffades armen också av tatueraren. Och deltagaren i House-2 tänker inte stanna där. Vi måste bara vänta på nyheter och följa uppdateringar på sociala nätverk..

Förberedd av: nastiatrofimova (Trofimova Anastasia Evgenievna)