Nyheter

Paris Jacksons nya nacktatuering gjord under COVID-19-pandemin

Från materialet lär du dig om en ny tatueringsdesign på halsen på Michael Jacksons dotter, Paris Jackson, med en intressant design från “Sagan om ringen”.

Paris Jacksons nya nacktatuering gjord under COVID -19 -pandemin – fakta och foton

Den 21-åriga berömda dottern till Michael Jackson, Paris Jackson, är en känd konstnär och musiker som har cirka 50 tatueringar på kroppen, som gjordes vid olika tidpunkter..

Liksom många människor som älskar en tatuering, förr eller senare leder deras passion dem till att tatuera på synliga delar av kroppen, nu kom Paris Jackson till detta och applicerade ett tatueringsmönster på hennes hals.

Runt halsen på en ung kändis finns nu en fras skriven på “Elvish” -språket, som är hämtat från Tolkiens verk, som är känt för många för filmatiseringen av “Sagan om ringen” och översätts som – “LJUS FRÅN SKADOR”.

Bilbo Baggins i The Fellowship of the Ring sa lite mer i sin dikt:

“Eld kommer att vakna ur askan,

Ljus från skuggor kommer att födas;

Bladet som är trasigt kommer att återfödas,

De huvudlösa kommer att bli kung igen “.

Paris visade en teckning av sin tatuering den 19 mars på det sociala nätverket Instagram, fick en tatuering i Tattoo Mania-salongen, strax innan de flesta tatueringssalonger i USA stängdes på grund av epidemin (pandemin) av coronaviruset COVID-19 och påtvingad karantän av detta skäl.

Vad tycker du om Paris Jackson tatueringar? Lämna din åsikt i kommentarerna.