Nyheter

Scott Campbell – tatueraren Robert Downey Jr kommer att få gratis tatueringar i London

Från den 7 till den 9 november kommer en kampanj att äga rum under vilken Scott Campbell, personlig tatuerare för Robert Downey Jr., kommer att tatuera sig gratis i London. Campbell är en av de mest kända tatuerare i världen. Naturligtvis är hans arbete väldigt dyrt, och det är osannolikt att en dödlig någonsin kommer att få träffa honom. Men nu har många en chans att få en tatuering gjord av honom, och helt gratis. Det enda villkoret: befälhavaren bestämmer själv vilken bild som ska fyllas, och klienten lär sig om sitt val först efter att arbetet är avslutat.

Scott Campbell - tatueraren Robert Downey Jr kommer att få gratis tatueringar i London - foto

Scott Campbell – tatueraren Robert Downey Jr kommer att få gratis tatueringar i London – foto

Det är inte första gången som Campbell organiserar en sådan åtgärd. Ett år tidigare hölls en blind tatuering i New York..

Meritförteckning

Scott Campbell föddes 1977 i Texas. Han fick sin första tatuering vid 16 års ålder. Snart började Scott själv utöva konsten att tatuera, vilket underlättades av konstnärens talang. På 90 -talet reste han jorden runt i flera år, varefter han återvände till USA och bosatte sig i New York och öppnade där sin egen tatueringssalong..

Campbells första kändisklient var skådespelaren Heath Ledger, som besökte hans salong 2005. Snart dök teckningarna av befälhavaren upp på andra kändisars kroppar, inklusive Penelope Cruz, Orlando Bloom, Courtney Love och många andra..

Förberedd av: fiskare (Menshikov Mikhail)