Nyheter

Solros tatuering på armen av Paris-Michael Katherine Jackson

Här kan du ta reda på det nya solros tatuering på Paris-Michael Katherine Jacksons arm, du kommer att kunna se fotoexempel på ritningen, bekanta dig med innebörden och historien om ritningens utseende, på webbplatsen kan du ta reda på om andra kändisstatueringar.

Solros tatuering på armen av Paris -Michael Katherine Jackson – allt det viktigaste + foto

Paris-Michael Catherine Jackson är en populär skådespelerska, modell och bara en ungdomsidol. Naturligtvis blev hon fortfarande den mest kända tack vare sin far Michael Jackson – den berömda kungen av popmusik, dansare, koreograf och bara en bra person, som varje person säkert har hört talas om. Trots att flickan är tillräckligt ung, eftersom hon bara är 19 år, har hon redan tatueringar. Många av dem har en ganska intressant historia, vi kommer att prata om dem lite nedan, men huvudämnet för vår artikel är den nya tatueringen av Paris Jackson.

Catherine Jackson solros tatuering på armen

Solros på insidan av underarmen

Skådespelerskan har fyllt den här teckningen nyligen, och idag är den hennes nyaste. Först lärde sig flickans fans om solrosan från hennes Instagram – ett socialt nätverk där Paris ofta laddar upp sina nya foton och delar också alla sina tankar och känslor. Först lagdes processen med att skapa en tatuering. Publikationen blinkade på alla webbplatser och mycket snart såg vi det slutliga resultatet, och längst ner på fotot fanns en inskription: “Min favoritsolros” och ännu lägre – tack vare hennes tatuerare Justin Lewis, som gjorde skådespelers dröm går i uppfyllelse. Detta är inte första gången han fyller en tatuering i Paris, andra tatueringar har också tillskrivits hans författarskap, som vi kommer att diskutera nedan..

Tyvärr gav modellen själv ingen specifik förklaring av denna tatuering i sina intervjuer, men det är intressant att Jackson själv förknippar sina tatueringar med resor, så kanske var det en resa till något soligt land där solrosor växte som fick henne att fylla denna tatuering . Bara en gång i samma Instagram sa Paris att solrosan på hennes underarm får henne att glömma alla obehagliga stunder i livet och njuta av idag.

Solros tatuering på armen av Paris -Michael Katherine Jackson - foto 2

Den allmänna betydelsen av en solros tatuering

Solrosblomman i sig är älskad mycket. Det är ljust och vackert, och på avstånd ser det ut som solen, som belyser allt runt omkring. Det användes i personifieringen som en symbol för inspiration, till exempel i de berömda dukarna av Van Gogh (en av dem är målningen med samma namn “Solrosor”) och som personifiering av solen, som nämnts ovan. Blomman i sig är väldigt vacker i tatueringsskisser, så de försöker placera den på delar av kroppen som är synliga för andra människor..

I Kina är det förknippat med lycka och lycka, därför tror man att om en person är omgiven av solrosor hela sitt liv, så är han lycklig. Och som du kanske gissar är en solros -tatuering en av de vanligaste i Kina. I slaviska länder symboliserar bilden av en solros tro på Gud, liksom det faktum att en person är kristen. I andra länder är det förknippat med kärlek, så parade solros tatueringar är också vanliga bland ett par i kärlek..

Andra Paris Jackson tatueringar

Trots att flickan är väldigt ung har hon mer än 20 tatueringar! Den vackraste av dem är tatueringen av hennes fars album “Dangerous”, energicentra som sjunker från bröstet till midjan, den randiga skeden och många andra. Deras historia är mycket intressant och de förtjänar en separat artikel..

Solros tatuering på Paris -Michael Katherine Jacksons arm - foto 1

Förberedd av: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)