Nyheter

Sorgtatuerare rånade den beställda taxin

Till stöd för det axiom som tatueraren, tatueraren – stridigheter publicerar vi material som kommer att berätta om den blivande tatueraren, som de betalade ut med en pistol, och han med sin hjälp begick ett brott.

Kom ihåg! Du behöver bara tatuera dig i en tatueringssal och bara från en pålitlig mästare..

Sorgtatuerare rånade den beställda taxin

Sorgen tatuerare rånade den beställda taxin

Så till nyheterna …

Två unga män häktades nyligen misstänkta för att ha begått ett extremt vågat väpnat överfall. Som det visade sig under ytterligare förfaranden visade sig en av brottslingarna vara en tatuerare, om han kan kallas sådan.

Två ungdomar drack alkohol på kvällen, när de fick slut på medel för sin tidsfördriv, förklarade en att han hade en plan som skulle hjälpa till att få lite pengar och erbjöd en vän att beställa en taxi från en betrodd operatör. De ringde, beställde en bil, taxin serverades i tid.

Under resan förklarade de unga för taxichauffören att de behövde byta destination och på grund av de uppkomna omständigheterna ringa in i garaget..

Föraren följde som förväntat den angivna rutten och förde de unga till det angivna garagekooperativet, sattes “under bagageutrymmet”.

En av passagerarna satte en pistols pipa mot förarens huvud och krävde omedelbara repressalier att ge pengar och värdesaker. Under tiden sökte den andra passageraren bilen och tog vad han ville..

Ett urval av foton med taxitatueringar

Färdig taximönster tatuering 8Färdig taximönster tatuering 8Färdig taximönster tatuering 7Färdig taximönster tatuering 7Färdig taximönster tatuering 6Färdig taximönster tatuering 6Avslutad taximönster tatuering 5Färdig taximönster tatuering 5Färdig taximönster tatuering 4Färdig taximönster tatuering 4Färdig taximönster tatuering 3Färdig taximönster tatuering 3Färdig taximönster tatuering 2Färdig taximönster tatuering 2färdig tatuering med taximönster 1färdig tatuering med taximönster 1

Kriminernas vinst blev:

  • 3000 rubel
  • Mobiltelefon
  • Läsplatta
  • Walkie talkie
  • Bilnycklar

Lyckligtvis blev taxichauffören inte förvånad, och snabbt informerade poliserna informerade han personen som anlände tillsammans om tecknen på angriparna.

De unga häktades i heta förföljelse och förklarade att pistolen var pneumatisk, vilket gavs dem i form av betalning av en av kunderna för en tatuering gjord under hantverksmässiga förhållanden..

För begått rån riskerar blivande tatuerare upp till 10 års fängelse.

De säger att en bra tatuerare där är guld värd. Är han bara bra?