Nyheter

Ta av huden på en älskad som ett minne – en ny tjänst från begravningsbyråer

Här lär du dig en nyskapande innovation inom den västerländska begravningsindustrin, där begravningsbyråer började erbjuda en tjänst för att ta bort ett hudområde från den avlidne för senare överföring till släktingar eller nära och kära för att bevara den avlidnes minne..

Ta av huden på en älskad som en souvenir - en ny tjänst från begravningsbyråer - foto 1

Att flå en älskad som ett minne – banbrytande lösningar inom begravningsindustrin

Om du överdriver situationen och pressar den maximalt i formuleringen visar det sig att begravningsbyråer bokstavligen erbjuder dig att ta bort huden från en älskad, göra en matta av den, skjuta in den i en ram och hänga den på vägg..

Det låter lite galet, men det praktiseras idag, men utomlands..

Förresten, och du skulle ta bort huden på din älskade, hänga den på väggen, kunna njuta eller känna nostalgisk genom att betrakta den i en ram på väggen?

Som det sägs på sidorna i Mirror -utgåvan kan tatueringsteckningar från en älskades kropp vara mycket betydelsefulla, bära en sentimental komponent eller ha ett högt konstnärligt värde, vilket också spelar ut för att bevara ett sådant område av Hud..

Var är det?!

Cleveland, USA, Michael Sherwood och hans barn, som är ägare till begravningsbyrån, efter att i ett personligt samtal lyft ämnet vikten av tatueringar i det moderna samhället och för varje person individuellt, bestämde de att en sådan tjänst har en plats i deras verksamhet. De genomförde snarare idén och började erbjuda en liknande tjänst för alla..

Företagarna kallade sin tjänst för ”Spara mitt bläck för alltid” och lade till det i prislistan för deras begravningsbyrå..

Inledningsvis uppstod en våg av indignation bland de lokala invånarna, men det visade sig snarare att denna praxis är efterfrågad och tjänsten beställs (regelbundet), och inte bara en “död post på menyn”.

Ägarna till begravningsbyrån, som också är dess anställda, säger att proceduren för att bevara ett hudområde med en tatuering av en avliden inte är ett enkelt förfarande och en hel cykel för att skapa ett hudfragment med en tatuering under glas i en ram kan ta 2-4 månader och bör börja inom de första 72 timmarna efter en persons död.

Ta av huden på en älskad som en souvenir - en ny tjänst från begravningsbyråer - foto 2

Själva proceduren, enligt företagarna, utförs med bevarandet av korrekt respekt och ära för den avlidne, påverkar inte den efterföljande begravningen av kroppen eller dess kremering.

Det enda tabu är att hålla tatueringar på detta sätt som applicerades på ansiktet eller könsorganen, men det beror på begravningshemmets personliga personliga övertygelse..

Reaktion på sociala medier

Trots det faktum att det inte finns något särskilt buller på “de driftiga gravarnas” bostadsort, fick detta ämne ett extremt negativt svar på sociala nätverk..

Tjänsten “Save me ink forever” och familjen Sherwood i kommentarerna började jämföras med Ed Gein, en seriemördare som, efter att ha begått mord, tog bort huden från sina offer och tillverkade masker och plagg av den..

Vad tycker du om detta? Skriv i kommentarerna.