Nyheter

Tatuerade fräknar

Du har troligtvis hört talas om tatuerade ögonbryn, ögonfransar och till och med läppar, men vet du något om tatueringar som efterliknar fräknar? Som praktiken har visat har inte alla en entydig inställning till detta, och själva ändamålsenligheten i förfarandet väcker frågor. Läs mer vidare.

fräkentatuering i ansiktet 1

Tatuerade fräknar: en modetrend eller en modern titt på det förflutnas “defekt”?

Även när jag gick i grundskolan blev barn, vars ansikte var rikligt täckta med fräknar, ofta förlöjliga utifrån, jag deltog verkligen inte i denna process, eftersom och själv hade han några fräknar i ansiktet.

Och naturligtvis minns alla invånare i före detta Sovjetunionen låten om “den rödhåriga fräkenskinnan och vad han gjorde med sin farfar med en spade”..

När jag blev lite äldre skolpojke lärde jag mig att fräknar är normala och ganska naturliga, att dessa fläckar är melaniniserade celler, som under påverkan av ultraviolett strålning får en mörkare färg än huden, men att fräknar inte är “fulhet” … Jag liksom – jag har alltid vetat. Förresten, de flesta av dem som har fräknar i barndomen, i pubertetsprocessen på ett naturligt sätt, utan hjälp utifrån, bli av med dem.

foto av fräkentatuering i ansiktet 2

Men här är frågan! Varför blir trenden att tatuera fräknar mer och mer populär? Vill folk försöka se yngre ut? Kanske tror vissa att fräknar tillför attraktivitet? Eller så ville alla plötsligt vara som en docka – Raggedy -Ann (Raggedy Annie)?

Här är vad folk på sociala medier tycker om fräkentatueringar

rhiannonthevegan - tatuering av fräknar i ansiktet

@rhiannonthevegan

Glöm inte att omedelbart efter att du har applicerat en tatuering (ja, med fräknar är allt detsamma som med vanliga tatueringar), ärr, irritation och rodnad finns kvar på din kropp, vilket är tydligt märkbart i flera dagar, även för sådana miniatyrtatueringsdesigner som fräknar.

Glöm inte att det är värt att planera ditt schema för dessa dagar så att de som såg dig inte tror att du har fått en ananas i ansiktet..

all_i_sin_bunderland - foto av en tatuering av fräknar i ansiktet

@all_i_sin_bunderland

Mycket ofta – en tatuering med fräknar, bara en del av bilden. Glöm inte att bilden ofta ändras. Och bara att ändra den vitaktiga hyen med tatueringsfräknar är en ganska kontroversiell idé..

smabeautybar - tatuering av fräknar i ansiktet

@smabeautybar

Om du redan har bestämt dig för att göra det, försök göra dina tatueringar med fräknar så att de ser naturliga ut och inte ser ut som “icke-standardiserade” födelsemärken.

thefacestudio - foto av en tatuering av fräknar i ansiktet

@thefacestudio

Problemet med fräkentatueringar är att det aldrig är klart om det kommer att fungera i något särskilt fall. Naturligtvis, om du är säker på att detta kommer att passa dig, då – “I BATTLE!”.

andraealynne - tatuering av fräknar i ansiktet

@andraealynne

Kanske är min åsikt baserad på det faktum att jag gör tatueringar för att sätta någon sentimental mening i dem eller så att tatueringen på kroppen bär konstnärligt värde..

Men när jag tittar på fräkentatueringar påminner det mig om ett försök att “göra ditt utseende mer naturligt, genom att göra onaturliga förändringar i det naturliga utseendet.”.

Det kommer inte roa dig?

Vad tycker du om fräkentatueringar? Skriv din åsikt i kommentarerna.