Nyheter

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta av sin mans hud och bevara den

För vissa människor är tatueringar ett sätt att berätta sin livshistoria. För Cheryl Venezel är detta ett sätt att bevara minnena från hennes sista make, tatueraren Chris. Enligt CTV vill kvinnan ta av hans målade hud och hänga den i en ram på väggen..

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta bort sin mans hud och bevara den - foto 1

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta bort sin mans hud och bevara den – allt det roliga

För vissa kan denna önskan verka excentrisk, men änkan efter en tatuerare uppfyller bara den avlidnes sista vilja. Chris ville att hans barn och barnbarn skulle se hans arbete. Enligt Cheryl kommer dessutom Chris barn att följa sin fars exempel och lära sig att tatuera..

“Chris ville att hans hud skulle bevaras och jag kunde hitta någon som kunde göra det,” delade Cheryl sina planer på Intsagram strax efter Chris död i oktober. ”Han var verkligen speciell för mig. Han älskade mig mer än någon annan. “.

Chris Wenzel, en tatuerare från Saskatoon, led länge av ulcerös kolit. Han dog i sömnen den 28 oktober, 41 år gammal..

Chris lämnade efter sig ett imponerande arbete – han var en mycket produktiv och fantasifull skapare. I onlinegalleriet kan du se hans detaljerade skisser av fantastiska tatueringar med magiska varelser, hisnande blommor, mytologiska monster och andra färgglada scener..

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta bort sin mans hud och bevara den - foto 2

Hans kropp kan också säkert kallas ett verkligt konstverk. På bilden som Cheryl postade på Instagram visar Chris sina helt tilltäppta bröst. Detta slående fragment är särskilt intressant: en enorm orm lirar sig på mannens mage, som slåss i en dödlig kamp med två rovfåglar. Resten av de färgglada ritningarna täcker hans armar och axlar ända upp till halsen..

Cheryl avslöjade på sin Instagram -blogg att hon kontaktade ett amerikanskt företag som heter Save My Ink Forever för att föreviga Chris tatueringar..

“Detta är den första begäran i sitt slag i den här skalan!” – delade kvinnan. Innan dess hanterade företaget inte så stora order, utan hanterade denna begäran med heder och värdighet..

På sin webbplats “Save My Ink Forever” skriver de att deras uppgift är att “bevara en älskades historia.” De försäkrar också att “arvet från dina nära och kära kommer att leva vidare för kommande generationer.”.

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta bort sin mans hud och bevara den - foto 4

Företagsrepresentanter försäkrar att resultatet av det de gör är mycket bättre än bara ett foto..

”Man får riktiga tatueringar. Vi behandlar lädret med en speciell komposition, ramar in det och presenterar det för familjen på det mest värdiga sättet, “- skrivet på företagets webbplats.

Kyle Sherwood, företagets verkställande direktör, kommenterade denna situation: “Du kommer inte att bränna eller begrava Picassos målningar, och vissa tatueringar är lika lysande som de är.” Enligt sajten kostade hela processen 80 000 dollar..

För att samla in pengar skapade Cheryl, som uppfostrar fem barn, en crowdfunding -kampanj på GoFundMe -webbplatsen. Men hon lyckades få endast 2 300 dollar av de förväntade 30 000 dollarna på måndag morgon..

Tatuerarens konstnärs fru planerar att ta bort sin mans hud och bevara den - foto 3

”En hängiven man, en kärleksfull pappa och en begåvad konstnär kommer att kunna återvända till jorden. Tillsammans kan vi gå med i våra ansträngningar och stödja den avlidnes familj. Dessa medel kommer att användas för att täcka kostnaderna för att bevara Chris arv och stödja hans släktingar, “- skrivet på sidan på GoFundMe.

Som ett resultat spenderade specialisterna i laboratoriet cirka tre månader på att klippa av de önskade hudområdena. Cheryl var närvarande under processen och visade vilka fragment som behövde bevaras. Chris hud hänger nu i en ram i hans tidigare tatueringssalong.

Förberedd av: mpribytkova (Pribytkova Maria Alekseevna)