Nyheter

Tatuering, som inte bara orsakade skratt, utan också fördömande – “Kmart” -logotyp i tatueringen

Facebook -användare förlöjligade tjejen för att hon lade upp ett foto av hennes nya fotledstatuering med orden ”Kmart” på. Hon är säker på att hon inte kommer att “ångra” sin nya tatuering, men alla trodde inte på det..

Tatuering som inte bara orsakade skratt utan också fördömande - Kmart -logotyp i en tatuering - foto 1

Tatuering som inte bara orsakade skratt utan också fördömande – Kmart -logotyp i en tatuering – foto 1

Tatuering som inte bara orsakade skratt, utan också fördömande – “Kmart” -logotyp i en tatuering – fakta

Flickan är uppenbarligen så besatt av denna butikskedja att hon bestämde sig för att visa sin kärlek på ett så “permanent” sätt som möjligt. Vad handlar hennes tatuering om, frågar du? Kmart -logotypen, förstås. Det bästa sättet att säga att du är tacksam mot en butik är att lägga den butikens logotyp på din kropp, vilket naturligtvis kommer att stanna där för alltid..

Vid första anblicken verkar det som att hon inte bryr sig om vad folk tycker om hennes nya tatuering. Det viktigaste är att hon är glad och kommer definitivt inte att ångra henne. Flickan skrev om detta mer än en gång..

”Folk bokstavligen bombade mig med sina frågor och Facebook -meddelanden när jag lade upp ett foto av min tatuering, mestadels negativa kommentarer. Men det hände, och jag kommer aldrig ångra att jag bestämde mig för detta ”, – skriver tjejen.

”Det finns faktiskt en mycket vanlig historia bakom denna tatuering. Mitt beroende av Kmart -nätverket började i tidig barndom. Jag kommer ihåg hur ofta jag gick till denna butik med min barnflicka, och vi kunde stanna där i timmar. Tack vare barnflickan, troligtvis älskade jag att åka dit så mycket. Efter att vi köpt de nödvändiga varorna och produkterna i butiken åt vi där i caféet. Maten var fantastisk, jag kommer ihåg det nu. Det var bra tider. “.

”Jag älskar fortfarande den här butiken och åker dit ganska ofta. För att vara ärlig går jag dit ännu oftare än när jag var barn, för ingen kan hålla mig tillbaka som det brukade vara. “.

Flickan berättade hur hon ofta hörde att hon inte skulle få en sådan tatuering i sitt liv, för det är dumt och barnsligt, men hon bevisade motsatsen. Detta är dock inte allt. Det visar sig att tatueringen inte ens är klar än, och tjejen planerar att lägga till några ord till denna inskription. Resultatet ska vara “Kmart -missbrukare”, vilket betyder “besatt av Kmart -nätverket”. Detta kommer verkligen att stärka hennes nya status som bästa fan av Kmart -butiken, hur löjligt det än låter. Dessutom inser tjejen själv att hennes anknytning till affären kan verka konstig, men hon vill inte och kommer inte att dölja det..

”Jag fick verkligen höra många gånger att jag inte skulle våga göra det här, och jag var faktiskt rädd. Jag var orolig under hela året att folk skulle säga obehagliga saker om mig och rikta fingret mot mig, men jag övervann min rädsla och jag är fruktansvärt glad över det. ” Kanske hjälpte denna tatuering henne att hitta sig själv och bli självförtroende..

“Andra kommer att titta på mig och säga att jag har tappat förståndet, men jag kommer att fortsätta le och säga:” men jag kunde. ” Med denna tatuering ville flickan visa människor att det är normalt att uttrycka sina känslor och känslor på något sätt. Hon uppnådde inte det hon ville, men hon fann harmoni med sig själv, och för henne visade det sig vara viktigare.

Som hon förväntade sig gav folk henne inget stöd. Tvärtom, de skrattade, skrev fula saker och till och med förnedrade tjejen. En användare kallade detta “fullständigt nonsens” och detta är bara en av många kommentarer. “Hon förtjänar den typ av förnedring hon får”, “hur kan detta tänka på mig?” Uppmärksamhet “,” det här är inte en besatthet, det här är en sjukdom. ” Så här reagerade Facebook -användare.

Flickan slutade dock läsa sådana meddelanden och började njuta av sin tatuering, från vilken hon nu inte kan ta bort ögonen..

Bilder på tatueringar som får dig att le – samling från 2019-06-25 (196 foton):

 

Titta på videon:

Förberedd av: yanasushilkina (Sushilkina Yana Vladimirovna)