Nyheter

Tatueringar med bebisskisser

Ontario är hem för en man som kan kallas en av de bästa tatuerade fäderna i världen. Oavsett hans färgstarka och något brutala utseende med skalligt huvud och fluffigt skägg.

Keith Anderson gäller sin kropp tatueringar med bebisskisser, och gör det med avundsvärd regelbundenhet. Även om dessa teckningar för tatueringar kan kallas skisser med stor stretch – det här är bara teckningar av ett litet barn som pappan överför till sin kropp i form av tatueringar.

Tatueringar med bebisskisser 6

Keith har dekorerat sin kropp med teckningar av ett barn sedan sonen var 4 år gammal. Nu tillåter han sin son att hämta en tatueringsmaskin och fylla sin fars tatuering med sin egen hand..

Keith är fast besluten att fortsätta sin satsning tills hans son stoppar honom. Och för närvarande är han glad över en tatuering, som liknar en teckning på ett gammalt glasmålning, som hans son ritade när han var 8 år gammal..

Tatueringar med skisser av ett barn – av ett barns händer

Tatueringar med bebisskisser 2 Tatueringar med bebisskisser 3 Tatueringar med bebisskisser 4 Tatueringar med bebisskisser 5

Tatueringar från barns teckningar överförs till kroppen av den “ovanliga fadern” av tre olika tatuerare, och nyligen började pappa ta till tatueringssalonger och hans son, som han litar på för att överföra ritningar till kroppen på egen hand. Kanske kommer en tatuerare att växa upp …

Tatueringar med bebisskisser 1

Tatueringar med bebisskisser