Nyheter

Tatueringen som förhärligade staden Omsk (tatuering med en karta över Omsk)

I bokstavlig mening har en ny känsla i Omsk -segmentet på Internet blivit en tatuering, som förhärligade staden Omsk, efter att den visade sig på kroppen av en av de lokala instruktörerna i klubben för aktiv och sportaktiviteter.

Instruktören heter Ivan Batisan, som fick en ovanlig tatuering, vars tomt var ett sjunket fartyg mot bakgrunden av en del av kartan över Omsk -regionen.

* informationen bekräftades av personalen i turnéklubben där Ivan arbetar (trots att många försökte göra dessa nyheter till skönlitteratur)

Ivan Batizan förklarade att han ursprungligen hade för avsikt att göra en tatuering med en kompass, som skulle uttrycka hans kärlek till turismen, men i tankesättet bestämde han sig för att komplettera ritningen med ett fragment av en karta. Med tanke på att jag bor i Omsk, valdes just detta avsnitt på kartan som ett fragment..

Tatueringen som förhärligade staden Omsk (tatuering med en karta över Omsk) - exempel på foto 2 Tatueringen som förhärligade staden Omsk (tatuering med en karta över Omsk) - exempel på foto 1 Tatueringen som förhärligade staden Omsk (tatuering med en karta över Omsk) – exempel på foto 1

Den unge mannens planer är att “ge bort hela högra handen för att rivas sönder av tatueringsmästaren”, uteslutande för teckningar som kommer att förknippas med hans hemland.