Nyheter

Undvik den tatuerade katten

Trots att katten har klart synliga tatueringar i form av kriminella ritningar, hjälper detta inte i hans sökning hittills.

Escape av en tatuerad katt - hela Jekaterinburg letar efter en katt med fängelsetatueringar - foto 1

Escape of the tattooed cat Besik – sök efter en katt med fängelsetatueringar

På sociala nätverk ökar uppfattningen att katten inte behövde tatueringar, även om han själv inte kan säga detta..

Ägaren till en tatuerad katt vid namn Bes ik, initiativtagaren till att applicera fängelsetatueringar på kroppen är bosatt i Jekaterinburg, en blandad kampsport MMA -fighter – Ruslan Kara. Ägaren säger att han varken kan äta eller sova, så oroar sig för förlusten av sitt älskade husdjur.

Escape av en tatuerad katt - hela Jekaterinburg letar efter en katt med fängelsetatueringar - foto 8

Katten försvann på vägen från Jekaterinburg till Chelyabinsk, på motorvägen, han hoppade bara ut genom bilrutan på natten.

Trots att förlusten av en katt är en vardaglig och märklig situation, fanns det mycket hype kring förlusten av en tatuerad katt i sociala nätverk, eftersom katten hade sin egen och ganska populära sida där, där foton med fängslande tomter regelbundet fastades med deltagande av en redan catchy sfinxkatt täckt med fängelsetatueringar.

Escape av en tatuerad katt - hela Jekaterinburg letar efter en katt med fängelsetatueringar - foto 3

Djurförespråkare intar följande ståndpunkt: katten var oacceptabel för ett sådant liv, han var inte nöjd med tatueringar och han flydde från de outhärdliga existensvillkoren.

Escape av en tatuerad katt - hela Jekaterinburg letar efter en katt med fängelsetatueringar - foto 5

Ägaren insisterar på att för en populär och värdefull kattras är tatueringar på kroppen inte resultatet av ägarens dårskap, utan något slags skydd mot stöld av katten och dess efterföljande återförsäljning, tk. tatueringar fungerar som ett speciellt tecken på ett värdefullt djur.

Escape av en tatuerad katt - hela Jekaterinburg letar efter en katt med fängelsetatueringar - foto 9

Titta på videon: