Nyheter

Världsrekord för kärlek till Eminem

Från materialet lär du dig om Nikki Patterson, som är ett ivrigt fan och fan av artisten “Eminem” (Slim Shady) och blev känd för att ha 16 tatueringar med ett porträtt av Eminem på kroppen..

Världsrekord för kärlek till Eminem - fakta och fotoexempel på tatueringar

Världsrekord för kärlek till Eminem – 16 tatueringar med ett porträtt av Slim Shady på kroppen av Nikki Patterson: fakta och foton

Nikki Patterson kan djärvt och utan minsta överdrift kallas världens största fan och fan av Eminam. 16 tatueringar med ett porträtt av Slim Shady – det här är inte “Khukhry -Mukhra” för dig, utan en riktig ansökan om seger.

Eminem tatuering av Nikki Patterson - foto 1

Som framgår av Guinness Book of Records – Nikki Patterson från Aberdeen, Skottland, har de mest enstaka tatueringarna i världen.

Faktum är att flickan i sin spargris har mer än 50 tatueringar, varav 28 är associerade med rapparen Eminem, och 16 av dem är tatueringsporträtt av en stjärna..

Nikki Pattersons tatuering med Eminem - foto 2

Kvaliteten på Eminem -tatueringar på Pattersons kropp förtjänar särskild uppmärksamhet. Alla teckningar med Eminem utan skugga av förlägenhet är magnifika och av högsta kvalitet.

Nikki Pattersons tatuering med Eminem - foto 3

Nikki Patterson väljer noggrant tatuerare för verk som är associerade med hennes idol, bland dem är respekterade världsberömda konstnärer:

  • David Corden
  • Yarson

Nikki Pattersons tatuering med Eminem - foto 4

Under hela tatueringsprojektets period – vi har sett många tatueringar tillägnade kändisar, liksom många tatueringar av kändisarna själva, men vi har inte sett så många fantatueringar än..

Eminem tatuering av Nikki Patterson - foto 5

Och förresten, valet av Nikki Patterson är idealiskt, detta sätt att locka uppmärksamhet från hennes idol är mer acceptabelt än att till exempel skriva miljontals brev.

Nikki Pattersons tatuering med Eminem - foto 6

Behöver inte vara som Stan, bättre vara som Nikki.

Förresten, men länk till sidan av plotens hjältinna på Instagram.

Nikki Pattersons tatuering med Eminem - foto 7

Vad tycker du om dessa Eminem -tatueringar? Lämna din åsikt i kommentarerna under materialet.